Ivan Miljković i Stefan Krstić – (02. 12.)

i – (02. 12.)

Žiri je odlučio da je izazivač bio bolji koji je sa pet glasova postao član Marijinog tima, a Saša je odmah dao reč Miliju.

– Meni su oni bili ujednačeni, dao sam kandidatu broj jedan zato što je imao stabilnost i glasovno je bio prezentan. Ja bih voleo da ih vidim obojicu dalje, ali eto Ivana sam podržao zato što nema toliko iskustva– rekao je producent, dok je, za razliku od njega, Bekuta podržala već poznatog kandidata.

– Glasala sam za Stefana zato što je nekako tu, naš je, ali i Ivan je bio na visini zadataka, možda si dobro osveženje za Mariju. Videćemo– dodala je Ana.

Oduševljenje Ivanovom pojavom na Grandovoj sceni nisu krile ni Ceca ni Viki.

– Što se Stefana tiče bio je intonativno stabilniji, ali mi je Ivan bio odličan, zanemarujem nestabilnosti. Imaš napad u pevanju, glasčinu, osveženje si na ovoj sceni i ostavio si utisak da imaš samopuzdanja– poručila je Ceca, dok je Viki dodala:

– Miljkoviću, ti si mi bio bolji i prodorniji. Stefan mi je simpatičan, ali uvek je isto u istim se okvirima krećeš, ali moraš malo da izađeš iz toga i pružiš nešto novo.

Bosanac i Snežana složili su se kako je sve već rečeno kako je prvi kandidat osveženje, dok je drugi standardan, dok je David smatrao da su obojica bili bolji u drugim pesmama.

Završnu reč dala je Marija Šeirfović koja je dobila novog kandidata.

– Dobro došao Ivane ,pevao si zanimljivo i sveže imaš čistu boju glasa, sve je razgovetno i videćemo samo gde je duša tu. Stefane bio si dobar i želim ti svu sreću u baražu– zaključila je Šerifovićeva.

You might also like