Igor Knežević i Josip Nedić – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Marija Šerifović se prva javila za reč.

-Prvi kandidat je tako i toliko lepo pevao prvu pesmu da je to bila fantazija. Bravo dečko! Bravo Snežo! Iz kruga u krug si sve bolji– rekla je Marija i poručila da je drugi kandidat imao grešaka i da treba da se bori u baražu.

Saša Popović je naglasio da se prvi kandidat Igor takmičio 2010. godine i da je kroz te emisije dobio čak 300.000 SMS glasova, jer je glasanje u ti vreme išlo putem poruka. Potom se za reč javila Ceca Ražnatović.

-Što se tiče prvog kandidata, već su te nahvalili što i ja isto tako mislim. Sve si stabilniji iz kruga u krug i pokazuješ samopouzdanje na sceni, dok se drugi takmičar jako trudi da parira na ovoj sceni, i to je za svaku pohvalu, naročito kada je reč o stajlinzima – rekla je Ceca dok je Popović upao u reč rekavši da tako priča o kuminom kanidatu.

-Da li ste primetili da kad god nešto pokušavam da kažem meni neko upada u reč, ili Mili ili Sale. Htela sam da kažem da imaš super pesmu za , a što se tiče pevanja, samo malo obrati pažnju na te ulaze – rekla je Ceca, a Popović je nastavio.

-Svetlana, sve sam mogao da razumem, ali ti da kažeš nešto loše za kandidata – prokomentarisao je Popović, na šta je Ceca odgovorila:

-Pa nije ništa loše. Ovo je konstruktivni savet za dečka kome sam dala glas – rekla je Ceca.

Aleksandar Milić Mili je imao drugačije mišljenje.

-Nije u redu da tako kritikuješ Viki i njen rad pošto se ona mnogo trudi u granicama svojih mogućnosti. A ti tako oštro i po kandidatu, vidi se da se trudio. Vidiš koliko šljokica je stavio. Samo da znaš, ja sam na tvojoj strani 100 posto – rekao je Mili, na šta se Viki upitala:

-Šta je pisac hteo da kaže? – pitala je Viki.

Đorđe David bio je kritičan:

-Kandidat broj dva, bio bi savršen da nisi krenuo kada je reč o mom ukusu i sluhu da padaš. Sve je bio okej, imao si pravu energiju. Ne znam zašto si pao u drugoj pesmi. Opusti se i udri iz svog raspoloživog oružja. Mislim da ti ova scena pripada – rekao je Đorđe, a potom se obratio prvom kanidadatu:

-Blago onom ko peva tu vrstu muzike a da mu je mentor Snežana Đurišić. Ti definitivno jesi izvanredna pričai dobrodošao u – poručio je Đorđe.

Ana Bekuta je istakla da je kod drugog kandidata primetila određene nelogičnosti.

-U drugoj pesmi si dok je pevaš shvatao da si pogrešio u izboru pesme. Dala sam ti glas jer mislim da zaslužuješ šansu – rekla je Bekuta, a takmičar je priznao da je sve krenulo nizbrdo jer se više puta vraćao kući pre dolaska u večerašnju emisiju.

-Zaboravim prvo, zaboravim drugo, zaboravim treće, i eto nesreće – rekao je kandidat, a Đorđe je primetio da je to sjajnarima za pesmu.

Bekuta je pohvalila prvog kandidata a Dragan Stojković Bosanac je imao slično mišljenje.

-Pevaš saftale, sa saftom, što bi rekli u Bosni. Pa ti si takav pevač, ja bih sutra napravio jednu žurkicu i pozvao samo tebe sa klavijaturistom. Verovao sam od prvog dana u tebe, pevaš kao namazani Bosanac, debelo. Bravo majstore – rekao je Boske koji se složio sa kolegama iz žirija oko grešaka i loših ulaza kod drugog takmičara.

Završnu reč imali su mentori. Viki je odmah prokomentarisala Milijev komentar.

-Vidi, i da si se vraćao jednom ili pet puta Mili ti ne bi dao glas. Na jedvite jade si mu prošli put dao glas i posle sam iskukala jer si mi seo na glavu – rekla je Viki Miliju i poželela dobar nastup u baražu.

Snežana Đurišić zahvalila se na podršci i glasovima žiriju.

-Igor je dečko sa kojim nije teško raditi i ono što je možda i bio problem u takmičenju mi smo ispravili tako da tebi više i ne treba mentor – poručila je Snežana.

You might also like