Haris Skarep i Dejan Dačević – (14. 10.)

i – (14. 10.)

Saša Popović se podsetio kako se Haris takmičio 2012. godine, a zatim i 2016. godine i kako je došao po treći put da okuša sreću, nakon ćega je dao reč Mariji Šerifović.

– Ja sam dala glas Dejanu jer mislim da je Snežana idealan izbor za njega. Harise, dobro si pevao, refreni su bili diskutabilni. Donje lage su dobre, ali o gornjim moraš da razmisliš, tehnika je bitna i koliko ti to sada možeš da ispraviš– dala je svoj sud Šerifovićeva.

Bosanac je kratko istakao da su bili ujdnačeni, ali da je svog glas dao Harisu jer on podržava moderniju varijantu, međutim Ceca je imala drugačije mišljenje.

– Ja namerno nisam glasala za Harisa da ne bi otišao kod Đurišićke, ja bih volela da je u mom timu. Obojica ste bili sjajni, čestitam– rekla je Ceca što je bilo interesantno objašnjenje Saši Popoviću.

Ipak, Mili je smatrao da je Dejan imao više energije, dok je Viki glasala za Harisa zbog bližeg repertoara koji je pevao.

– Harise znaš da ja od početka navijam za tebe, ti si divno stvorenje, kad god pevam u tvom kraju ti dođeš da me pozdraviš i to je jako kulturno od tebe, ali ovog puta sam se opredelila za Dejana jer mi je delovao svežije i poletnije, ali nemam ove aspiracije koje ima Svetlana šalim se naravno i ja želim da Haris dođe kod mene– iskrena je bila Bekuta koja je ovom izjavom otvorila „borbu“ za kandidata.

– Najbolje bi ti bilo kod mene, oni samo pričaju, ali kod mene se postaje zvezda– dobacio je Mili, na šta mu je Ceca jasno odgovorila:

– Video si čiji su kandidati u finalu, to ti dovoljno govori, samo dela, pusti reči– presekla ga je Ražnatovićka.

Đorđe David nije imao pretenzije da se bori za Harisa, jer je svoj glas dao Dejanu koji je po njegovom mišljenju bio fenomenalan u prvoj pesmi i bliži njegovom senziblitetu.

Na kraju, završnu reč imala je Snežana Đurišić koja je puna samopouzdanja tvrdila da se džabe trude oko Harisa.

– Dejane, drago mi je da si ostao kod mene, ali biće mi žao kada kolegama saopštim da će Haris biti kod mene (smeh). Harise, bio si odličan – završila je Đurišićka.

You might also like