Đorđe Đinović – Tako lako i Laže mjesec – (07. 01.)

– Tako lako i Laže mjesec – (07. 01.)

Tokom prve pesme „Tako lako“ od Dženana Lončarević žiri je razočarano gledao u njega.

–On recituje. Ništa kao da nije jeo – dobacila je Viki Miljković, a ništa se nije promenilo ni tokom druge pesme „Laže Mjesec“ tokom kog je zaradio panik.

–Mislim da me je savladala trema – rekao je takmičar nakon nastupa, a Snežana Đurišić dobacila da je šteta jer ima divnu boju glasa u donjim lagama.

-Na dedu- dobacio je Saša Popović, a Aleksandar Milić Mili pitao da li je on unuk Cuneta Gojkovića.

-Jesam, iz familije, ne rođeni- rekao je Đorđe.

Mili se složio da je šteta što nije mogao da pokaže više, a zatim dodao da nema ni snage, ni vazduha tokom pevanja.

-Jesi ti ikada čuo Cuneta kako peva? Ko je taj čovek? – pitao je Dragan Stojković Bosanac Milija, a on rekao da je to predivan vokal i da vrlo dobro zna o kome se radi, te mu je Popović zatražio da kaže bar jednu Cunetovu pesmu.

-Čuo sam sve pesme. Odrastao sam uz Cunetove pesme. Tad smo imali jedan ili dva kanala, to smo morali da gledamo – odgovorio je kroz osmeh Mili, a Bosanac mu poručio da ustane kad priča o Gojkoviću.

-Snežana mi je rekla je Cunetov unuk, a ni ti nisi znao! – dobacio je Mili Popoviću kroz smeh.

Marija Šerifović je prokomentarisala da takmičar mora da vežba, da radi i na energiji i na pevanju, a Popović dodao da on to može, samo nema dobar pristup.

-Moraš da budeš lider, a ti si se uvukao u mišiju ruku – poručila je Viki takmičaru, a Popović ga pitao što nije pevao dedinu pesmu, kao što je „Kafu mi draga ispeci“ ili „Janičar“.

-Ove sam vežbao nakon audicije, mislio sam da će biti dobro – odgovorio je Đinović, na šta je Bosanac dobacio da je hteo da bude moderan, umesto da peva lepe Cunetove pesme.

-Čekajte, objasnite kako mu je unuk?– pitala je zbunjeno Viki, te je takmičar objasnio da su njegova baka i Cunetova majka bile rođene sestre.

-To se zove rođak – zaključila je Marija, a takmičar istakao da je to na početku i rekao.

You might also like