Dimitrije Vladić – Ponoć i Ja bih preživeo – (02. 01.)

– Ponoć i Ja bih preživeo – (02. 01.)

-Čekao sam ovu drugu pesmu da se rasplešem, možda bi me malo i popustila trema – rekao je takmičar nakon nastupa, a na ovo se odmah nadovezao Mili:

-Daj Dinu Dvornika, pa da čujemo!

Saša Popović se obratio kandidatu, ali je ujedno imao poruku na sve buduće takmičare koji će se prijaviti za ovu emisiju.

-Dimitrije, ti si bio na onlajn audiciji, i onaj prvi je isto bio. Moram da kažem svima da znate, sledeće godine će u takmičenje proći samo oni koji dođu na audiciju, nema više onlajn. Kad vas čujem preko snimka, ja kažem ovaj će da pokida, a onda ovde bude nešto drugo – rekao je Saša, takmičar mu je odgovorio:

-Ja sam ovde došao po komentare i kritike želja mi je bila to da čujem to, inače se bavim pisanjem i komponovanjem pesama. Negde sam između roka i narodnjaka – rekao je kandidat, a onda je Saša dozvolio da otpeva i drugu pesmu.

Malo je popravio utisak izvođenjem druge numere, pa je žiri bio saglasan da mora da peva rok i da beži od narodnjaka.

-Jeste to tematski tebi malo bliže, tako izgleda i energetski. Bolje je bilo ovo, ali si ipak imao problem sa intonacijom, tako da beži od narodnjaka, ovo ipak osećaš bolje – rekla je Marija, a Ceca nadovezala:

-Moraš i više da slušaš sebe, pošto intonativno kliziš stalno si nizak.

Đorđe je zaključio ovu raspravu i imao je jednu posebnu poruku za kndidata i savet koji je mladi Dimitrije odmah usvojio:

-Ti se ponašaš kao da nisi sa balkana, kao da si iz Evrope. Mi balkanci smo malo ludi majstore, tamo se nećeš lepo provesti – rekao je Đorđe, a takmičar je za kraj poručio:

-Naučićemo ih, ne brinite Đorđe.

You might also like