Dijana Čobić i Nenad Kostov – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Kako su pesme odmicale tako su ono bili sve sigurniji na sceni, a tome svedoči i broj glasova žirija. Ovaj duel se završio 6:4 u Nedadovu korist.

Iako nisu imali puno zamerki kada je u pitanju nastup ovih takmičara, žiri je izneo svoje mišljenje i uputio nekoliko saveta mladim pevačima.

-Dijana, lepo si ti to odradila, nije to bilo loše. Ja sam samo primetila promenu boje glasa i ovde sam za stolom rekla kao da imaš krompir u ustima, mislim da Mili može sa tobom da radi na tome. Što se tiče kanidata broj dva, apsolutno ništa ne bih rekla osim bravo – rekla je Snežana.

-Ja mislim da kandidat zaslužuje samo bravo, pevanje, stajling, ponašanje, sve je za bravo. Dijana ti si meni simpatična još iz ranijih sezona, ali večeras nije bilo tvoje veče, mislim da je ovo realno stanje – dodala je Viki.

-Dijana, prva pesma je bila niska, ranije si pevala tačnije, preciznije ili ti nije dan. Evo ti glas pa idi u , imaš pesmu dobru, samo si se malo skljala. Broj dva, super si, samo jedan savet mislim da su ti pesme malo visoke, nije to da ne možeš. Nego, da bude prijatnije svima, a pre svega tebi, ti si se zarumeneo, hoćeš da pukneš. Ne znači ako spustiš ton niže da si lošiji pevač – kazala je Marija.

Bosanac je naravno imao malo drugačiji stav, pa je priznao da su oba kandidata baš po njegovom ukusu.

-Meni su oboje bili odlični, broj jedan ima fenomenalnu boju glasa, široku. E sad ne znam da li se nije radilo, ili se radilo pa preradilo i dao sam ti glas eto – rekao je on dok je Saša dodao da ga Dijana podeća na Aleksandru Mladenović i da je trebala da otpeva neku njeu pesmu.

Đorđe David je izneo par kritika na račun kanidata i otkio šta mu je smetalo kod oba takmičara.

-Broj jedan imaš problem sa dinamikom i to ozbiljan, nije Nataša Bekvalac jednostavna za pevanje kako se misli. Ona ima taj bezobraluk i srdžbu u pevanju, druga pesma dosta falša. Broj dva, ja volim da vidim nekoga kao da je Amerikanac na sceni, deluješ kao baja u trendu i trenigu. Ovo Marija što ti je rekla u pravu je, ne moj da se plašiš u visinama, ti to sigurno imaš, gruvaj majstore – kazao je Đorđe.

Na karaju su Ceca i Mili kao mentori dali završe reči, a oboje su pohvalili svoje kandidate za sve što su večeras pokazali.

-Super si bio, tebi lutko srećno u baražu, ja sam danas najsrećnija žena na svetu – zaključila je Ceca.

You might also like