Danijel Trajković i Nemanja Đorđević – (25. 11.)

i – (25. 11.)

Danijel je prošao direktno, ali je od žirija popio kritike uz reči da ako ovako nastavi neće proći dalje u sledećem krugu.

-Ja ne bi glasao da nisam morao, ova scena je nešto potpuno različito od onoga što se zove mali prostor ili soba. To se odnosi na tebe Nemanja, morao si da nađeš nekoga da ti objasni, udavio si se. Broj dva, izbegavaj okolinu koja te tapšu po ramenu i govore ti da si najbolji, imaš stravično puno grešaka – rekao je Đole.

Mili je naglasio da je glasao zato što je morao i Danijelu poručio da neće proći dalje ukoliko ovako nastavi da se ponaša na svoju ruku.

-Ovo je bio totalni pakao i jedan i drugi. Hoću samo Danijelu da kažem, Snežanu sve slušaj i ništa ne petljaj sam i možda ćeš proći sledeći krug, to ti je jedina šansa – dodao je Mili.

Nakon toga, Ana je pitala Danijela da li je Snežana odobrila drugu pesmu, on je rekao da jeste, ali se Sneža odmah uključila i objasnila da se dogodilo nešto sasvim drugačije.

-Rekli smo da se druga ne peva, poslao si tri pesme. Rekli smo ti i Miloš i ja, i ti si odabrao, ta svojeglavost može da te košta. Ti si odličan pevač, ali moraš da znaš šta se u takmičenju peva, a tu smo mi da ti pomognemo – kazala je Sneža.

Na samom kraju, Bosanac je naglasio da je iznenađen Nemanjinim nastupom i priznao da bi voleo da ga vidi i u nastavku takmičenja.

-Ne mogu da verujem da niko nije čuo da je Nemanja jedan osoben vokal koji, ako je zdrav, to je nešto neobično. Izbor pesama, malo pažljiviji, ali tvoja boja glasa je jedinstvena i meni si bio dobar. Danijele, teraj ti po svome, šta će ti iko – zaključio je Boske.

You might also like