Danijel Knežević i Omar Džaferoski – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Ceca je prva dobila reč.

-Mislim da je bila velika razlika između kandidata. Kod prvog kandidata ne znam ni ko peva prvu pesmu u originalu. Želim ti svu sreću, ali drugi kandidat je bio mnogo bolji – rekla je, a Marija se odmah obratila takmičaru koji je ostavio ubedljiviji utisak.

-Super izgledaš i super se ponašaš na sceni ali moraš da budeš vedriji. Mnogo si ozbiljan i vučeš na neki operski izraz lica – poručila je Marija drugom kandidatu.

Sašu Popovića je zanimalo šta je drugiu kaniddat radio od prošlog učešća u „Zvezdama Granda“.

-Bio sam u Americi, u Čikagu, malo sam šetao, malo sam radio. Tamo sam rođen i imam puno familije koju sam otišao da obiđem – rekao je Omar.

-Tamo si rođen, imaš američki pasoš? Blago tebi – rekao je Popović, a onda se obratio prvom kandidatu i pitao ga šta radi u Sloveniji.

Danijel je otkrio da se bavi pevanjem i da se gotovo pola familije sa strane njegove majke bavi muzikom.

Dragan Stojković Bosanac nije bio zadovoljan ovakvim objašnjenjem.

-Odakle si inače? – upitao je Boske, na šta je takmičar odgovorio da mu je otac iz Oštraluke kod Prijedora a majka iz Šida.

-To se čuje. Zato malo ravnije pevaš kao Popović kako svira – dodao je Bosanac i potom obrazložio svoj glas:

-Hteo sam da glasam za jedinicu ali je Ana rekla da raskidamo koaliciju. Meni je jedinica bila nadahnuta a pretačna dvojka i pomalo ravna. Taj lirski tenor je divan, ali slabo upotrebljiv dinamički. Moraš pobuđivati… Jel' isteklo vreme – zapitao je iznenada Boske, dok ga je Popović nemo posmatrao.

Usledio je zvučni signal za kraj izlaganja.

-Evo sad ti je isteklo, šta 100 puta pitaš, pa pričaj? – rekao je Bosketu Popović, ali je ovaj odbio da nastavi izlaganje.

-Neću, sviraj ti sebi, nemoj meni – poručio je Boske.

Reče je dobila Ana Bekuta.

-Danijel Knežević se meni dopao. „Isti mi je svaki dan“, tu pesmu nisam nikad čula ali u tvojoj interpretaciji mi se jako dopala, nije ni važno. Ti si meni i borbeniji i pokretljiviji. Više si mi se dopao. Što se tebe Omare tiče, ovo što je Marija rekla to je ono na čemu treba da radiš. Da se maneš tog stava – rekla je Ana.

Bosanac se pobunio kako Marija ima protekciju i da je nikada ne prekidaju, i usledilo je komešanje u vezi sa ograničenjm vremena.

Snežana Đurišić imala je slično mišljenje kao Marija Šerifović, a Viki je obrazložila svoj sud:

-Kod kandidata broj jedan je problem što si ti izabrao pretežak repertoar. Da si izabrao malo lakši repertoar izabrao… Vi mislite da ćete ostavti bolji utisak ukoliko izaberete što težu pesmu i kad izađete na ovaj točak prosto mi bude žao kako se mučite. Da si samo malo nižu lestvicu izabrao večeras ti bi ostavio drugi utisak.

S obzirom da mnogi članovi žirija nisu znali ništa o prvoj pesmi koju je izveo prvi kandidat, Popović je upitao takmičara odakle takav izbor.

-Ta numera se proslavila na Tik-toku i očekivao sam da je možda članovi žirija neće znati, ali sam mislio da će je Marija znati, jer znam da mnogo zna pesama po mrežama – rekao je Danijel, a Popović priznao da je i sam iznenađen.

-Ja koji sam čovek koji je toliko pevača iznedrio i koji vodi produkciju, nisam čuo za njega – rekao je Bosanac, a Marija je dodala da je Sejo Kapić iz Norveške.

Aleksandar Milić Mili pohvalio je nastup prvog kandidata.

-Bio si fantastičan. Odabir pesama fantastičan. Mislim da si to uradi odlično, ali imaš sve simptome prvog nastupa. To će polako da se reši i radujem se tvom nastavku takmičenja – rekao je Mili i potom se obratio drugom kandidatu.

-Standardno dobro ali ravno. Mislim da moraš da ubaciš unutra neki kerozin i da zapališ, i onda ćeš biti na dobrom putu.

Poslednji je reč dobio mentor Đorđe David koji je imao obrazloženje u 30 sekundi, koliko i traje komentarisanje žirija.

-Jako sam radostan jer sam želeo da se vratiš ove sezone i sve ono što su ti rekli, to ti govorim i ja već ne znam koliko godina. Moraš da naučiš da se smešiš. Što se tiče kandidata broj jedan, moje je mišljenje da treba da nastaviš ovo takmičenje, ali tu je Baja Patak koji odlučuje o tome– rekao je roker, a Popović je bio iznenađen i zatražio je objašnjenje.

-Ko je taj? – upitao je iznenađeno, a Đole je objasnio:

-To je onaj što ima jako puno para i gospodari ovim ovde cirkusom.

-Koje budala – prokomentarisao je na kraju Popović.

You might also like