Armin Zukić i Sidik Šabanović – (30. 09.)

i – (30. 09.)

Duel se zavšio u Sidikovu korist, dok je Armin dobio jedan glas i večeras će ponovo pevati u baražu. Omah nakon nastupa Saša Popović je otkrio da se Sidik u međuvremenu oženio, a Bosanac je dodao da njegovi roditelji nisu znali za venačanje.

-Ti si se oženio? Pa da li si zavao nekoga od nas na svadbu? Ja sam čuo da si doveo mladu i da niko nije zanao za to – pitao je Sale, a odmah se ubacio Boske:

-Ma niko živ nije znao, svi smo ostali zatečeni u Grandu. Ja pitam da li se oženio, jedni kažu jeste, drugi kažu nije. Zovi onda kući, telefona nema. Pitam gde je Sidik, kažu sa mladom, neka ti je srećno.

Nakon toga, Sidik je otkrio da je tačno da se tajno oženio i da roditelji nisu znali za to, ali je najavio da će tek pravti svadbu.

-Tačno je sve, niko nije zano. Svadba će biti uskoro, devojka je iz Maribora, ali je poreklom iz Bosne.

U komentarima su se članovi žirija saglasili da je Sidik bio bolji u ovom duleu, ali da Arnimu svakako treba dati novu šansu. Bosanac je zatim imao samo reči pohvale za Cecu, jer kako je priznao odlične komentare ima od kada sedi pored njega.

-Za mene je večeras najveće otkrovenje Ceca. Toliko lepo pričaš, gađaš, od kad si prešla na ovu stranu gde harizma i znanje buja. Bravo Ceco i ne menjam te za sada. Sidiče, čestitam, bravo sine, ne menjam te do nekog boljeg takmičara. Arnime, bio si dobar i voleo bi da dođeš kod mene, tako se peva u Bosni – zaključio je Bosanac.

You might also like