Andrijana Petrušovska i Beta Sudar – (14. 10.)

i – (14. 10.)

Iako smo je upamtili kao pop izvođača, nekadašnja finalistkinja se predstavila pesmama „Ako zgrešam neka izgoram“ i „Živote moj“, dok je njen izazivač Beta Sudar iz Hrvatske pevala „Nije ljubav to“ i „Ljubavi moja“, a žiri je presudio u korist Makedonke koja ih je oduševila.

– Andrijana, ovo što si večeras pevala je tvojih najboljih 4 minuta od kada si na ovoj sceni, s druge strane Beta, lep potencijal, lepo si pevala, ali ona mi je bila tačnija– rekla je Marija,a sledeći je reč dobio Bosanac koji je jedini glasao za Betu.

– Sviđa mi se volumen, boja glasa i nastup kod Bete kojoj sam dao glas. Druga kandidatkinja je bila perfekta, ali tanjušav glas, meni se ne sviđa ta boja inače, ali si bila odlična i bravo– istakao je Boske, a pohvale nisu izostale ni od Milija kome se Beta posebno svidela.

– Osvetlala si obraz Slavoniji, ovo što si ti izvela je bilo fanstastično. Ti imaš neku lakoću u pevanju i neku toplinu koju ja do sada nisam video u takmičenju i to je kao jedan biser da imamo. Razlog zašto sam dao Andrijani prednost je zbog tačnosti– obrazložio je Mili, sa čim se složila i Viki Miljković koja je tvrdila da se vratila i pokidala.

Snežana je čestitala Andrijani i pohvalila je za izbor pesama, a lepe reči je imala i za Betu kojoj predvđa uspeh.

– Beta mora malo pažljivije da bira repertoar, ovo su dve preteške pesme i u tom slučaju bi mnogo bolje prolazila. Što se tiče Andrijane, mi smo nedavno sarađivale i ona je baš napredovala i ovo je njeno vreme– rekla je Ana Bekuta.

Ponos nije krio ni Andrijanin bivši mentor Đorđe David kome je drago što je ponovo na sceni, a posebne reči imao je za njenu novu mentorku Cecu.

– Ovo je bilo to što treba da bude. Ja sam užasno ponosan na tebe i u pravim si rukama. Sad to da je ovo tvojih najboljih pet minuta… Te muke koje sam ja sa tobom imao ne daj bože nikom, ali moje srce je uvek sa tobom. Beti, ubila te je trema ali nema veze smatram da treba da ostaneš u takmičenju jer si strašan pevač- kazao je roker.

Na kraju Ceca je pohvalila obe kandidatkinje i izrazila sreću što sarađuje sa Petrušovskom.

You might also like