Anđela Simonović i Julija Petrović – (09. 12.)

i – (09. 12.)

Nakon glasanja, prva je dobila reč Marija, koja je pohvalila Juliju i čestitala joj na hrabrosti kada je u pitanju izbor njene pesme.

-Broj jedan, previše grešaka lutko, imaš ti neki sladak triler, ali mora još da se vežba. Broj dva, sve pohvale za hrabrost, za promenu identiteta, sve je bilo lepo, tačno i precizno – kazala je Marija.

Kako je Milica preklom iz Lebana, Bosanac je iskoristio momenat da pozdravi svoju rodbinu, jer je kako je priznao njegov otac poreklom sa juga Srbije.

-Julija je dobra i ja ne bih opservirao na temu prve ni druge pesme. Moja Lebančanka, znaš li gde je selo Rujkovac, odatle je moj tata i čuveni kompozoitor Mile Bas. Vrlo si talentovana i to je moj grad – kazao je Boske.

Ceca i Viki su takođe imale sve pohvale na Julijin račun, ali nisu izostavile ni da pohvale Milicu koja je iz njihovog kraja.

Na samom kraju je završnu reč dao i Đorđe David kao Julijin mentor, a roker nije krio koliko je ponosan na sve što je njegova takmičarka večeras pokazala.

-Julija, samo nastavi u tom pravcu, ne smemo da budemo dosadni, ti imaš lepezu koja je neverovatna, možeš da pevaš sve. Za Marinu pesmu i ja imam zamerke, meni se na novom Marijinom albumu upravo dopala najviše ova pesma – kazao je Đole.

You might also like