Amna Jusić i Semir Džanković – (23. 06.) – POLUFINALE

i – (23. 06.) –

Iako je rezultat prvobitno bio 5:4 u Semirovu korist, Đorđe je na kraju povukao svoj glas za Amnu.

–Mislim da je morala da se napravi razlika u korist Džankovića. Bio si intonativno mnogo stabilniji, ovo je jedan od tvoja dva najbolja kruga. Konačno sam čuo taj metal u glasu, konačno si se rasteretio, bio si prisutniji– pohvalio ga je Đorđe, a zatim obrazložio svoje povlačenje glasova.

-Izvinjavam se, morao sam da povučem glas jer je u prvoj pesmi bilo klimavih stvari-rekao je roker za Amnu, a Dragan Stojković Bosanac se nadovezao:

–Ja se izvinjavam, ja sam morao da glasam. Bili ste fini.

Ana je slično mišljenje delila sa Bosancem, mada je našla par zamerki polufinalistima.

-Meni je bio dosadan Amnin repertoar, a Semir je pokazao veću borbu. Mada si se i ti Amna borila, ali igrom-rekla je Ana, dok je Viki Miljković dodala da je Semiru učinjena nepravda.

–Glupo mi je da komentarišem, ali mislim da je Džanković trebalo šest da dobije- dodala je Viki, a slično mišljenje delila je i Snežana Đurišić.

Aleksandar Milić Mili istakao je da nijedan kandidat nije bio za direktan prolazk, što je naljutilo Đorđa.

–Ko je sve producent danas, ja ću da se roknem. Muzika se sluša, a ne da se gleda. Kad ocenjuješ muziku, onda slušaš, ne gledaš – poručio mu je Đorđe nakon što je video da je Mili prednost dao Amni.

Završnu reč dobili su mentorke koje su uprkos komentarima i glasovima bile ponosne na svoje takmičarke.

-Amna, u pravu je žiri. Bilo je problema u intonaciji, samo se malo saberi u baražu i izađi spremna – poručila je Marija svoj kandidatkinji, dok je Ceca dala podršku svom pulenu:

-Borimo se muški kao i do sad, srećno!

You might also like