Almin Džanković i Alina Juhart – (25. 03.)

i – (25. 03.)

Kako je nastup odmicao, tako su se samo nizali glasovi žirija. Alina se potrudila i da vizuleno dočara pesme koje je pevala, pa je tako u prvoj numeri oduševila Sašu Popovića koji je odmah ustao i učestvovao u nastupu, dok je drugom razigrala i nasmejala sve u žiriju.

Ovaj duel se završio u korist takmičara broj jedan koji je dobio pet glasova, dok je Alina dobila samo glas manje od njega i oboje će večeras ponovo pevati u baražu.

-Ovde u žiriju imamo konjička tri, hajde prvo konjička jedan bez kose neka kaže – rekao je Popović prozivajući Aleksandra Milića Milija da iznese svoj komentar.

-Meni je ovo bilo dobro, moram da kažem da ja od kandidata broj jedan očekujem mnogo više. Ne znam šta se desilo, nešto ti je sa glasom jako čudno, to nismo navikli od tebe, ali si jako dobar takmičar. Alina ti si šou, ja sam glasao za to i meni je šou mnogo važniji – rekao je Mili.

Viki Miljković se iznenadila što je dobila reč već na početku od Popovića, obzirom da se do sada žalila da uvek poslednja govori.

-Hvala Bogu da me nisi pitao na kraju. Alina, dopao mi se tvoj izbor pesama, večeras si bila vesela i pozitivna, mislim da si počela da se pronalaziš i da tražiš svoj pravac. Jako lepo si obučena, ovom drugom pesmom si poslala i lepu poruku. Što se tiče Almina, složila bih se sa Milijem, mislim da ti se nešto dešava sa glasom – dodala je Viki.

-Alina, kako rekoše za šou si ti dobra i to su eto četiri glasa, ja pre svega slušam pevanje. Ti si više bila rep, ja očekujem neko konkretnije pevanje, glasovi su realno stanje. Almine, kao da su dve pesme pevala dva čoveka. Dobio si glas, ali vodi računa, da je četrti krug ne bi dobio glas od mene, bilo je falša, a zvučalo je i malo neuvežbano – kazala je Snežana Đurišić.

Ana Bekuta je na samom početku izlaganja obrazložila zbog čega nije dala glas prvom takmičaru, pa je uputila nekoliko kritika i saveta.

-Almine, da sam ti ja dala glas, dobio bi šesticu, a nisi bio za šest glasova, zato nisam glasala. Nisi nešto bio u elementu, nije ovo tvoje veče. Što se Aline tiče, vredna si, čuo se u pesmi uložen tud i vidi se da ste razmišljale o svemu. Ti si dobra za šou, ta tačka koju si ti izvela je bila večeras baš kako treba – rekla je Bekuta.

Nakon ovog izlaganja Saša i Snežana su ušli u jednu raspravu. Naime, Popović je upitao pevačicu da li bi dala glas da se na sceni pojavio Nući, Vojaž ili Buba Koreli, a ona ne odgovorila odrično.

Iako je on predložio Alini da peva drugu pesmu, Bosanac joj večeras nije dao glas, a to je iznenadilo mnoge. Harmonikaš je u svom izlaganju izneo nekoliko zamerki na račun oba takmičara.

-Prvi kadidat bilo je dovoljno da se za Sarajevo da jedan glas. Boga mi jedva, znaš kako slabo svetli da nema dalje. Ja ne gledam šta se radi unutar glasanja, nego glasam sam, ti si pevao samo u nagoveštajima, biće, a neće biti. Alina, ti jesi divna i sve to, ali se meni više sviđa Ceca –rekao je on, ali mu je Alina odmah odgovorila:

-Rekli ste prošli put da ako pevam očka da ću proći kao brzi voz. Ne znam gde je sada taj brzi voz? Ali ja znam da mi niste dali glas da bi je pevala ponovo – rekla je Alina, a Bosanac je nastavio:

-Bez obzira na što si ti dobra za šou i što si potrebna ovde u ovoj gunguli, mora se i konjička pevati tačno. Onog momenta kada pustiš glas ti sve zabrljaš, ona prva pesma je bila dobra. Ovo je tebi samo znak za dalje, čestitam ti za trud – zaključio je on, ali se Ceca umešala:

-Bar da ja tebi zahvalim da si nam dao glas, nego ovako. Kakav si to čovek, nikakav!

Dorđe David je ostao pri svom stavu iz prošle emisije, pa je još jednom podvukao da je ovo 21. vek i da je Alina kao takva potreba ne samo „Zvezdama Granda“ nego i čitavoj muzičkoj sceni.

Ceca je na kraju pohvalila svoju takmičarku na svemu što je prikazala večeras, ali se Bosanac odmah umešao.

-Alina se trudi da savlada naš jezik i trudi se baš oko nastupa i vežbanja. Vredna si, ti si pravi šomen, ne očekujemo da izađeš ovde i da pevač kao Pavaroti. Ti si super i Zvezde Granda to tolerišu – kazala je Ceca.

-O čemi vi pričate? Kakvo tolerisanje? Mi cenimo i pevanje i glas i stas. Pevanje je loše i nema nikakve veze ni sa pričom jednom, ni sa pričom drugom, pustimo to. Alina se ovde nama predstavila kao cura, ja je gledam i ocenjujem kao curu i njeno pevanje. Hoću da kažem da treba da gledamo ono što pred sobom vidimo – kazao je Bosanac, a Ceca je odgovorila:

-Ona je devojka koja nama donosi performans ovde i to podržava ono što piše tamo, a piše Zvezde Granda. Ja nisam shvatila što se Bosanac pobunio – zaključila je Alinina metorka.

You might also like