Alen Kotorić i Tamara Sibinčić – (21. 01.)

i – (21. 01.)

Nakon što su kandidati otpevali prve dve pesme, glasova od stručnog žirija nije bilo iako su takmičari dali sve od sebe.

Tek nakon što su izveli druge dve numere, žiri je glasao i odlučio da oba kandidata zaslužuju po pet glasova, a onda obrazložili svoje odluke.

–Dala sam prednost kandidatu broj jedan jer mi je njegova boja glasa prijatnija i stamenija. Bilo je malih greškica, ali si napredovao i mislim da možeš da daš više, dosta više. Kandidatkinji nisam dala glas jer je svako malo bilo nekih nestabilosti – objasnila je detaljno Marija.

Ceca je imala slično mišljenje kao Šerifovićeva.

-Kandidat broj jedan zaista ima glas, složila bih se sa Marijom. Intonativno je tačan, mislim da će razviti odličnu priču sa Viki. Što se tiče ove lepotice sjajno se potudila za ovu scenu i izabrala odličan stajling. Mislim da si dobar pevač, ali poradi malo na sigurnosti – rekla je Ražnatovićka.

Mili nije želeo da duži, već je kratko prokomentarisao.

–Ostvarili ste sjajan rezultat – rekao je kompozitor, dok je Snežana Đurišić smatrala da su mogli da dobiju i po šest glasova jer su oboje veoma talentovani.

Ana Bekuta koja je glas dala Alenu imala je par sugestija za kandidatkinju iz Đoletovog tima.

–Mislim da si pogrešila u izboru obe pesem, mora to da kažem – rekla je pevačica, a onda je Đorđe David na sebe preuzeo krivicu.

Sa druge strane Bosanac je za svoje glasove „okrivio“ Cecu.

-Glasao sam jer mi je Ceca rekla daj molim te podrži ovu decu, dosta je više tog tvoga i ja sam je poslušao – objasnio je harmonikaš.

–Svaka ti čast, evo ti ruka. Bilo je vreme da pritisneš više ta dva tastera – odgovorila je na njegove reči Svetlana.

Završnu reč imali su mentori, a prvi je prokomentarisao Đole koji je takmičari broj jedan čestitao, a onad se obrušio na svoju kandidatkinju.

–Za batine! Rekli smo osmeh i da budeš zavodljiva. Rekli smo da moraš da atakuješ ton, pa makar umrla ovde. Molim te u baražu da prokrvariš ovde -rekao je mentor besno.

–Kuku koliko je zapenio ova Đorđe, nemoj da me plašiš. Da je mogla bolje, sigurno bi tako i uradila – rekla je Viki i pohvalila oba kandidata.

You might also like