Adna Svraka – Hajde onda ništa i Od Splita do Beograda ove noći (19. 11.)

– Hajde onda ništa i Od Splita do Beograda ove noći (19. 11.)

Pred žiri je izašla sigurna u sebe i sa puno samopouzdanja, pa je tako i neke iz sudijskih stolica podigla na noge. Nije bilo glasova u prvoj numeri, ali je Viki Miljković „povukla nogu“ prvim glasom, pa je takmičarka nastup završila sa maksimalnih pet koliko je i bilo potrebno da odabere mentora.

Saša Popović je dao takmičarki mogućnost da bira, pa je ona poželela saradnju sa Đorđem Davidom koja se nažalost nije ostvarila, a roker je i obrazložio odluku.

-Kad sam te čuo u prvoj pesmi, to sam pripisao tremi, a onda sam čuo drugu pesmu i ostajem na tome da je moj glas bio samo podrška, bez ljutnje – rekao je David, a Adnina druga želja je bio Mili koji je odbio saradnju uz jasan komentar:

-Moram da ti kažem da izgledaš fantastično, ali imaš energiju u glasu koju ne kontrolišeš. Ja kao mentor nisam siguran da li sam za tebe, mislim da je bolje da uzmeš nekog drugog.

Treća je ovog puta bila sreća, pa je Viki Miljković sa zadovoljtvom prihvatila saradnju sa takmičarkom.

-Ne pevaš samo ovu vrstu muzike, ne radiš za sada njigde, uzimam te. Ne vidim te u ovoj vrsti muzike, mislim da treba da iskoračiš i pomeriš se malo – rekla je Viki, a studijom se prolomio gromoglasan aplauz podrške.

You might also like