Deni Ramčević – Tebe čuvam za kraj i Otkud tebe da se setim (19. 10.)

Deni Ramčević – Tebe čuvam za kraj i Otkud tebe da se setim (19. 10.)

Čim je počeo da peva prvu strofu pesme “Tebe čuvam za kraj“,Deni Ramčević (26) iz Vranića, dobio je glas Ane Bekute a zatim od Cece i Đorđa.

“Otkud tebe da se setim“ Jašara bila je druga pesma, što je mnoge iznenadilo s obzirom da je prva bila izraziti pop.

Četiri “da“ bio je finalan rezulatat, što je omogućilo Deniju da bira svog mentora.

U bekstejdžu Denija su bodrili roditelji, a najviše mama Mira od koje je kandidat nasledio talenat, s obzirom da se i ona bavi pevanjem aktivno i ima svoju pesmu.

-Ovo je njemu prvi put, bilo je treme, ali bilo je solidno-rekla je mama Mira nakon uključenja u beksejdž.

Komplimente su prve udelile Bekuta i Đurišićka kojima se dopalo šta su čule.

-Posle prvog stiha sam čula sve što sam htela. Zaličio si mi na Čolu ali mislim da možeš i bolje da ga pevaš, trema te je drmala, ali divno si to uradio – komplimentirala je Ana.

–A ja sam dala glas jer sam prepoznala talenat za narodnu muziku– dodala je Sneža, osvrnuvši se na Denijevo izvođenje Jašarove pesme.

Ni Đorđe David nije ostao imun na talenat ovog takmičara, te mu je bilo nejasno zbog čega Bosanac ne samo da nije dao glas, već je kolege gledao sa čuđenjem.

–On je šokiran, gleda nas kao da smo svi pobegli iz ludnice, nije mu jasno zašto smo glasali. Deni što se tebe tiče, bio si sjajan, imaš odličnu i zahvalnu boju glasa sa kojom može mnogo da se uradi- rekao je Đorđe, sa čim se i Ceca složila.

Čini se da je Cecu večeras baš krenulo sa kandidatim s obzirom da se Deni takođe odlučio da pevačicu uzme za mentorku.

-Oooo super, dobrodošao, baš mi je drago da si kod mene. Al’ ćemo da pevamo!– zaključila je Svetlana.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like