Nikola Smiljković – Ako me ostaviš i Produži dalje (19. 10.)

Nikola Smiljković je rođen 7. juna 1997. godine u Beogradu, gde je završio Mašinsku školu „Radoje Dakić“. Iako je formalno obrazovanje stekao u oblasti mašinstva, njegovo interesovanje se kasnije preusmerilo ka digitalnom svetu, te se trenutno bavi online marketingom. Nikola sebe opisuje kao ambicioznu osobu koja uvek teži ka ostvarivanju svojih ciljeva.

Prvi ozbiljan korak ka ostvarivanju svog sna o muzičkoj karijeri napravio je prijavom na audiciju za „Zvezde Granda“ u sezoni 2022/2023. Iako tada nije prošao dalje, iskustvo mu je donelo vredne lekcije i dodatno ga motivisalo da se usavršava i ne odustaje od svojih ambicija. Omiljeni pevači su mi Toše Proeski i Toni Cetinski.

Na velikoj sceni “Zvezda Granda“ beograđanin Nikola Smiljković (27) predstavio se pesmama “Ako me ostaviš“ i “Produži dalje“ Zdravka Čolića, nakon čega je dobio samo jedan glas podrške i to od Cece Ražnatović.

Nažalost, Ana i Marija momku su dale panik tastere, zbog čega je Ceca ostala šokirana.

–Ne osuđujem nikoga, ali sam iznenađena i šokirana ovim neglasanjem za momka. Mnogo si daleko držao mikrofon od sebe, to sam ti i sugerisala dok si pevao. Jako lepo pevaš, divne ukrase imaš, žao mi je što je ovaj ishod- rekla je Ceca.

Bekuta se zatim obratila Ceci sa konstatacijom da one očigledno nisu slušale istog kanidata, pa poručila:

-Ti si čist amater, došao da probaš, da vidiš kako ćeš proći. Lepo si se obukao, pospremio, ali brate ja sam jedva čekala da ti staneš. Bilo mi je mnogo dosadno.

Iz poštovanja prema kandidatu, Marija nije želela mnogo da komentariše i da svojim kritikama napravi još goru situaciju i obeshrabri Nikolu.

–Neko znanje momče imaš, ali, ukrasi, vibrato, mnogo grešaka je bilo– poručila je Mara.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like