Adnan Šuvalić – Srno moja malena i Sudbina me na put šalje (19. 10.)

Adnan Šuvalić je rođen 8. maja 2004. godine u Zenici. Završio je zanatsku školu za vozača kamiona. . Strastveni je ljubitelj motora, koje doživljava kao simbol slobode i adrenalina. Motorima se bavi sa velikom posvećenošću i uživa u vožnji, što mu pruža osećaj slobode i avanture.

Adnan sebe opisuje kao brižnu, dobru i upornu osobu, koja se uvek trudi da pruži sve od sebe u svemu što radi. Ljubav prema muzici prisutna je kod njega od malih nogu, pa je odlučio da okuša svoju sreću i talent na takmičenju „Zvezde Granda“.

Adnan Šuvalić (20) Zenica, BiH, pevao je pesme “Srno moja malena“ Šabana Šaulića i “Sudbina me na put šalje“ Sinana Sakića, i dobio samo jedan glas od Viki Miljković, zahvaljujući kom mu je obezbedila prolaz u baraž.

Prva je svoj sud dala Marija koja Adnanu nije dala vetar u leđa.

-Nisi dobro pevao sinak, pogotovo Šabana, ne znam šta da ti kažem- namršteno je rekla Šerifovićka pa dodala:

-Ni krajevi nisu bili dobri, ne može to tako divlje kako ti misliš da može!

Viki je sa druge strane prvobitno stala na stranu kandidata, a zatim se delimično složila sa Marijinim mišljenjem, što je kod pevačice izazvalo lavinu smeha.

-Kakav faul, Viki, ćuti molim te, kraj, kraj- vrištla je Marija i smejala se.

–Ne krešti i ne kokodači Marija! Nije to bilo dobro, ali sam čula u publici neku ciku i vrisku pa sam pomislila da se prevrćeš naopačke, skačeš, izvodiš neke egzibicije, i onda sam dala glas da vidim šta se dešava, eto to je istina. Imam pravo na to– istakla je Violeta.

Snežana je zatim pitala Viki kako do sad nije naučila da publika reaguje na izbor pesama, a ne zato što se nešto dešava na sceni.

-Izvini, publika nikad uzaludno ne aplaudira, uvek ima neki razlog, a ja sam htela da vidim šta su prepoznali– objasnila je Viki.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like