Danijel Savić – Plavo oko plakalo je i Reci sve želje (19. 10.)

Danijel Savić je rođen 1. decembra 1995. godine u Pančevu. Oženjen je i ponosni otac jednog deteta, što mu predstavlja najveću radost u životu. Završio je srednju Tehničku školu, gde se školovao na smeru za reciklažu, ali je njegova prava strast oduvek bila muzika. Kao vrline ističe upostnost i pozitivnost, a kao manu to što je ponekad tvrdoglav.

Pevanjem se bavi od 14. godine, a sada ima svoj bend sa kojim nastupa na raznim veseljima. Kako navodi muzika je deo njega i njegovog života. Omiljeni pevači su mu Dragan Kojić Keba, Sinan Sakić, Jašar i Radiša Trajković Đani.

Pravi narodnjački zvuk u “Zvezdama Granda“ doneo je Danijel Savić iz Pančeva i to uz numere “Plavo oko plakalo je“ Kebe, a zatim “Reci sve želje“ Sinana Sakića, te oduševio žiri i podigao atmosferu.

Svi članovi žirija dali su glas Danijelu, osim Marije.

Danijel se iskreno nije nadao ovakvom uspehu, što se moglo i videti na njegovom izrazu lica.

-Mislio sam biće možda 3 za prolaz– rekao je takmičar.

Prva je komentarisala Ana Bekuta koja je u prvoj pesmi mislila da zaista peva njen originalni izvođač- Dragan Kojić Keba.

-Mislila sam da je skrivena kamera kako je zvučalo, ne znam, možda te je on i spremao za takmičenje. Jako je lepo bilo– Anine su reči.

-Odličan, odličan…u tebi ima nešto i starinski i mladalački. Treba da se držiš narodnjaka ali malo novijih, imaš tu poletnu energiju- rekao je Mili.

Đorđe se kao uvek osvrnuo na silinu njegovog glasa i razgovetnost pevanja.

-Boja fenomenalna, nisi imao falševe, to je to.

Violeti se kod Danijela najviše svidela njegova borba, želja kao i žar koji je pokazao na Grandovoj sceni.

–To je ono što imaš za razliku od mnogih. Imaš taj nerv, treba tu i doterati neke stvari, ali za to služe mentori-rekla je ona.

Bosanac je bio kratak u svom izlaganju, ali kao i uvek poentirao.

–Pa šta ja znam, nije baš dobar ali je odličan!

Došao je trenutak da takmičar izabere sebi mentora, i mada je njegova supruga u bekstejdžu rekla da će to najverovatnije biti Viki, Savićeva odluka iznenadila je sve.

–Uz dužno poštovanje svima, biram Cecu- rekao je on, a Ceca je dodala:

-Pa naravno! Bravo za gospođu suprugu, to je uticaj!

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like