Edis Burović – Crna ruža i Hvala ti za ljubav (19. 10.)

Edis Burović je rođen 22. februara 1998. godine u mestu Lažana, koje se nalazi u Severnoj Makedoniji. Odrastao je u sredini gde je muzika oduvek bila važan deo života, što je značajno uticalo na njegovu ljubav prema muzici i želju da se time bavi profesionalno. Svoje srednjoškolsko obrazovanje stekao je u Ekonomskoj školi, gde je pokazao interesovanje za ekonomiju, ali muzika je uvek bila njegova prava strast. Nakon nekoliko godina rada i usavršavanja, odlučio je da napravi veliki korak u svojoj muzičkoj karijeri i prijavi se za „Zvezde Granda“, a želja mu je da postane poznat.

Iako poseduje mnogo kvaliteta, Edis priznaje da ima i svoje mane. Kao svoju najveću slabost ističe preveliku ljubomoru. Kada je reč o muzičkim uzorima, Edis ističe da su mu omiljeni izvođači legende narodne muzike poput Šabana Šaulića, Halida Bešlića i Jašara Ahmedovskog.

Edis Burović (26) iz mesta Lažani, Severna Makedonija, nije ostvario očekivane rezultate na velikoj sceni “Zvezda Granda“.

Prva pesma kojom se predstavio, “Crna ruža“ Halida Bešlića koja nije baš oduševila žiri s obzirom da su svi članovi pravili grimase, dok je Marija dala i panik taster.

Ni druga pesma “Hvala ti za ljubav“ Šabana Šaulića nije preterano pomogla s obzirom da su pristigla još dva panika od Snežane i Đorđa, dok je samo Viki dala da.

-Prva pesma pogrešan izbor, druga, intonativno loš, ali mi se dopala ta tvoja svetla boja glasa, i čujem da možeš kad odeš u visine. Mislim da može da se pokuša sa tobom da se nešto uradi. Tvoj vokal je otvoren i to mi se dopalo– poručila je Viki.

Snežani su najviše zasmetali falševi u Edisovom pevanju, sa čim se Marija složila.

-Previše grešaka- rekla je Mara, dok je Mili dodao:

-I beskrajno dosadno!

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like