Anđela Ulićević – Moj grad i Vertigo (19. 10.)

Anđela Ulićević rođena je 10. avgusta 1997. godine u Podgorici, gde je provela detinjstvo i razvila svoje brojne interese. Po završetku školovanja, Anđela je odlučila da se posveti oblasti komunikologije, što ju je dovelo do karijere u marketingu.

Ipak, pevanje je oduvek imalo posebno mesto u njenom životu i velika želja joj je da se ostvari kao pevačica. Kao vrline navodi ambicioznost, upornost i kreativnost, a kao mane to što ponekad nesigurna u sebe. Preferira pop muziku, a omiljene pevačice su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević.

Prva u četvrtoj emisiji nove sezone “Zvezda Granda“ pevala je Anđela Ulićević (27) iz Podgorice, i to pesme Marije Šerifović “Moj grad“ i “Vertigo“ Jelene Tomašević.

Velikih 5 “da“ stiglo je od strane stručnog žirija, dok su Mara, Snežana i Bosanac ostali suzdržani.

Njen nastup prva je prokomentarisala Svetlana Ražnatović.

-Mislim da lepo peva, bila si tačna, razumem tremu, i prva si večeras– rekla je Ceca.

–Pretežak si program odabrala, talentovana si, ima potencijala, ali te savetujem da koga god da odabereš za mentora da biraš lakši program- iznela je Viki svoje mišljenje.

Mili je obrazložio da je svoj dao zbog kontrole njenog glasa, dok se Ani dopala emocija u prvoj pesmi bez obzira što nije bilo pretačno.

-Osvojila si me tom pesmom, na svoj način si je izvela- rekla je Bekuta.

Đorđe se složio sa Viki da je program za jednog amatera pretežak, pa se odlučio da se osvrne na ono što nije bilo dobro.

–Mariju si isfauliralana milion mesta, a Jelenu na 100 hiljada mesta. Ja bih sa tobom radio na tačnosti, scenskom bezobrazluku i samopouzdanju- komentarisao je David.

Članovi žirija koji nisu dali glas Anđeli ostali su suzdržani i kada je reč o komentarisanju.

Voja Nedeljković dao je reč takmičarki i zamoli da svima saopšti koga bira za svog budućeg mentora, a odgovor je kao i kod većine počeo diplomatski.

-Uz dužno poštovanje svima, i zahvalnost što ste mi dali glas, biram Cecu– odgovorila je podgoričanka.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like