Ana Đurakić – Odvedi me srećo i Zbog tebe, zbog tebe (12. 10.)

Ana Đurakić je rođena 10.10.1995. u Čačku. Ana je završila srednju Medicinsku školu za vaspitača. Ova diploma otvorila joj je vrata u svet obrazovanja i brige o drugima, ali njena prava strast ostaje muzika kojom se aktivno bavi već nekoliko godina.

Mana joj je brzopletost, ali je odgovorna i iskrena. Obožava muziku i uživa dok peva, a omiljene pevačice su joj Ceca Ražnatović i Zorica Brunclik.

Ana Đurakić iz Čačka donela je pravu narodnjačku atmosferu na Grandovu scenu gde se predstavila pesmama „Odvedi me srećo“ i „Zbog tebe, zbog tebe“ za koje je dobila tri da i dva panik tastera.

Mišljenja žirija o Aninom pevanju bila su podeljena, a Viki je tvrdila da je napravila fatalnu grešku.

Ipak, Viki Miljković pravdala se kako je napravila grešku i slučajno pritisnula panik umesto „Da“.

– To je bila greška. Prva pesma je intonativno bila loša i tu sam razmišjala da li da dam panik, ali sam čula i neki lep i sladak triler i to mi se u drugoj pesmi dopalo i htela sam da dam „Da“. Vidim da jako lepo pevaš narodnjake, da li će uvažiti, ali nemoj da se osećaš da je ovo panik– objasnila je Viki kojoj je bilo krivo zbog situacije koju je proizvela.

Drugi panik usledio je od Milija, koji se gotovo pokajao kada je video kako takmičarka izgleda.

– Ja bih sve dao da ti propevaš. Kada sam spustio ovo, najbolje izgledaš od svih, imaš harozmu, ali prva pesma je bila pakao. Čuje se neka boja, nešto se tu i tamo pojavi. Ne možeš da dobiješ veći vetar u leđa od panika. Imaš sve , ali ništa nisi iznela kako teba. Samo rad– smataro je Mili.

Snežana i Ana složile su se da je takmičarka veliki potecijal koji treba podržati.

– Čuli smo svi tu lošu intonaciju, ali postoji dovoljno argumenata da bih ja sa njom radila i da ispravimo to što zameraju, dajem garanciju 99%– istakla je Sneža, a Ana je dodala:

– Ja dajem 100%. Dosta straha se čulo. U drugoj pesmi je počela da se otvara, mislim da si vrlo zanimljiv kandidat.

Ana je podršku dobila i od Cece koja je želela u svom timu.

– Ozbiljan potencijal, samo je nabacano i treba da se rasporedi. Imaš lepu boju, slatkoću triler, to samo treba da se posloži i da zvuči tip-top– obajsnila je Ražnatovićka.

Ana je za mentora odabrala Snežanu Đurišić.

Sedamnaest kandidata predstavilo se večeras u „Zvezama Granda“ sa željom da osvoje žiri i ostanu u borbi za ostvarenje muzičkih snova.

Prvi krug doneo je veliku šansu mladim nadama, koji su se potrudili da prebrode tremu i pokažu pred žirijem šta znaju, međutim u tom zadatku uspeli su samo najbolji.

Kandidati koji su se direktno plasirali dalje: Mate Miličević, Anđela Đurić, Ana Đuraković, Aldin Huremović, Belma Imširović, Aldin Musić, Anđela Džogović, Lana Brkić.

You might also like