Nikolina Ribić – (05. 10.)

Nikolina Ribić je rođena 19.12.2000. godine i dolazi iz Banja Luke. Završila je za poslovnog pravnog tehničara, a iz hobija trenira borilačke veštine.

Bavi se pevanjem 5 godina, kaže da je uvek pozitivna, ali i brzopleta. Muzički uzori su joj Ceca, Brena i Stoja.

Nikolina Ribić (23) iz Banja Luke je svojim prvim pojavljivanjem na sceni „Zvezda Granda“ ostavila solidan utisak, ali nije uspela da osvoji dovoljno glasova kako bi direktno prošla dalje.

Iako je pokazala potencijal i dobila pohvale za svoj glas, moraće da se ponovo bori u baražu.

Iako nije uspela da se plasira direktno u sledeći krug, Nikolina je priredila pravu žurku u studiju, a sve zbog čuvenog hita devedesetih „Ajkulo“.

Podršku joj je pružio Đorđe David koji smatra da su i ostali članovi žirija trebali da daju svoj glas.

-Odlična boja, tajming ti je super. Ovde su neki dobijali po dva, tri glasa i nije okej. Smatram da si zaslužila da dođeš u situaciju da biraš mentora – rekao je on.

Velika pometnja je nastala kada je Viki izjavila da ne zna i nikada nije čula pesmu „Ajkulo“, te su članovi žirija međusobno raspravljali kako je to moguće.

-Ja ne znam ovu pesmu, gde baš nju da pevaš? – rekla je Viki, što je Đorđa Davida najviše iznerviralo.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like