Anastasia Okolišan – (05. 10.)

Anastasija Okolišan rođena je 02.07.2002. godine i dolazi iz Pančeva. Završila je srednju medicinsku školu, a iz hobija se bavi pevanjem, glumom i plesom.

Kaže da je uporna, uspešna i ambiciozna. Omiljena pevačica joj je Marija Šerifović. Bavi se modelingom.

Verovali ili ne, u „Zvezdama Granda“ se dogodilo da samo Marija Šerifović da podršku takmičarki i to bivšoj učesnici Anastasii Okolišan (22) iz Pančeva.

Povratak Moldavke u takmičenje iznenadio je sve, ali su glasovi podrške ipak izostali, pa čak i od njenog bivšeg mentora Đorđa Davida.

-Sad kad su se spustili zidovi, mislim da vam je svima jasno da je ovo poznato lice u „Zvezdama Granda“- rekla je Ana Sević žiriju.

-Pre dve godine si nam se predstavila kao babica, završila si ginekološko-akušersku školu- rekao je Voja, što je takmičarka i potvrdila.

Zbog toga što joj je samo Marija dala glas, Voja se našalio da je pevačica u opiziciji.

-Čuda se dešavaju!- našalila se i Ana Sević što je Mariju nasmejalo.

Ipak, kolege su Mariju optužile da je imala dojavu i da je zbog toga dala glas.

-Devojko, čula sam da se neko bori kao neki skakavac iz kutije i želela sam da ti dam glas. Meni je to delovalo borbeno i to je to- objasnila je Šerifovićeva.

S obzirom na ovakav ishod, Anastasiji je ostala mgućnost da se bori u baražu.

-Dobro, za sad je situacija takva. Eto njih sedmoro nije reklo ni ‘da’ ni ‘ne’, ostaje ti da se boriš u baražu i izneseš to što bolje možeš da bi se izborila za zlatni glas- poručio joj je Voja Nedeljeković.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like