Amar Hanjalić – (05. 10.)

Amar Hanjalić rođen je 15.10.1996. godine i dolazi iz Sarajeva. Završio je gimnaziju, a studira ekonomiju. Hobiji su mu ples, gluma, fudbal, tenis, planinarenje i biciklizam.

Kaže da je hrabar, komunikativan i odlučan. Čitava porodica mu se bavi muzikom, pa je i on krenuo njihovim stopama. Omiljeni pevači su mu Dino Merlin, Saša Kovačević, Željko Joksimović i Adil.

Sreću da oduševi žiri u „Zvezdama Granda“ i ispuni njihove kriterijume nije imao Amar Hanjalić (27) iz Sarajeva.

Već posle prvog stiha panici su pljuštali, a Amar je za dlaku izbegao direktno ispadanje iz takmičenja.

Njegov nastup završio se sa čak pet panik tastera, što mu daje mogućnost da se bori u baražu.

-Da si dobio još jedan panik, taj šesti, ispao bi iz takmičenja- konstatovala je voditeljka Ana Sević, nakon čega je reč dobila Marija Šerifović.

-Besmisleno je da komentarišemo kandidata koji je dobio pet panik tastera. Osamdeset posto vremena utrošenog u pevanju si bio falš, da krenemo od toga- objasnila je Šerifovićeva, a Ceca je dodala:

-Svi krajevi su bili falš.

Ostali članovi žirija bili su saglasni sa koleginicama, a Voja Nedeljković poželeo je kandidatu sreću u baražu, nakon čega je Amar napustio scenu.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like