Vanja Čordašević – Sve po starom i Miki moj (28. 09.)

Vanja Čordašević – Sve po starom i Miki moj (28. 09.)

Iako već ima iskustva u „Zvezdama Granda“, takmičarka Vanja Čordašević (23) iz Bijeljine ni večeras nije mogla da izađe na scenu bez treme.

Koliko je bila pod stresom svedoči to sa su joj ruke drhtale tokom nasupa, a žiri je bezinom svetlosti delio panik glasove i hvatao se za glavu.

Takmičarka se u prvom krugu predstavila numerama „Sve po starom“ i „Miki moj“, ali nije uspela da pokaže ono što je želela.

Dobila je pet panik glasova, dok tri člana žirija nisu glasali i tako su joj dali šansu da se ponovo pojavi u baražu.

Osmorka je bila saglasna u stavu da Vanja nije pevala dobro, dok su takmičarki u kratkim komentarima pokušali da daju nekoliko saveta kako da se oslobodi treme.

-Kada devojka vežba kod kuće, to verovatno zvuči dobro. Rekla bih da ona nije luda, da dođe ovde, a da ne zna da peva, ona nešto zna. Trema je nešto što ne može i ne ume da prevaziđe. Možda nema potrebe da sada pričamo o tome – rekla je Marija Šerifović, dok se Ceca nadovezala:

-Povedi računa o intonaciji, to ti je strašan problem, dušo, sve vreme si distonirala.

Za kraj, Vanja je dobila savet od Đorđa Davida koji će joj sigurno značiti kada bude pevala u baražu.

-Ti si lenj pevač, zatezanje organizma, razmišljanje o pesmi. Budi agresivija i zagrabi to – zaključio je Đorđe.

U 18. sezoni „Zvezda Granda“ očekujte neočekivano jer je Saša Popović osmislio nova pravila za najgledanije muzičko takmičenje.

Umesto njega u produkcijskoj stolici našao se Voja Nedeljković koji će privremeno menjati kreativnog direktora „Granda“, dok će Milan Mitrović i Ana Sević voditi šou.

Nova sezona donosi i stroga pravila, te po prvi put žiri neće moći da se dogovara oko glasanja za kandidata.

-Ove godine promenjena su pravila. Žiri u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate koji nastupaju i pevaju. Takođe je bitno da paravani postoje između njih. Bilo je komentara i kritika kao ‘Jao, oni gledaju kako ko glasa- objasnio je Voja, a izmene u takmičenju i scenografiji iznenadile su i žiri.

-Nešto ovde jako pišti, zuji, pa da vide šta je, da neko ne ostane bez noge-požalila se Marija Šerifović.

Viki Miljković i Snežana Đurišić su zaratile već u prvoj emisiji, a sve zbog komentara da Viki ne razume šta narodu nije jasno.

–Pričaj ti svoje, ne brini šta drugi pričaju– odbrusila je Snežana, dok je Marija sve vreme govorila da joj se ništa ne dopada kod jednog od takmičara.

-Ovo je takav sklad nesklada. Ovo je zlostavljanje. Je l’ ti misliš da pevaš bolje od Šabana?-pitala je Marija jednog kandidata, a zatim zavapila i zatražila da se Saša Popović hitno uključi.

–Vojo, zovi Saleta na ‘Zoom’ i kaži mu da trpim probleme ovde i da će biti eskalacije– poručila je iznervirano pevačica.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Andrija Vorteks, Zoran Petrović, Edin Abadžija, Melisa Alihodžić, Martin Osmanović, Sergej Tadić, Arnel Jodić, Jovana Raičević i Anđela Simonović.

You might also like