Jovana Raičević – Reset i Ne tiče me se (28. 09.)

Jovana Raičević – Reset i Ne tiče me se (28. 09.)

Nakon pet godina Jovana Raičević (31) iz Podgorice ponovo se pojavila u „Zvezdama Granda“. Iako se tada takmičila u mentorskom timu Jelene Karleuše, prvim nastupom u ovoj sezoni očarala je Cecu Ražnatović.

Jovana se publici i žiriju predstavila pesmama „Reset“ i „Ne tiče me se“ i dobila tri glasa koja su joj bila dovoljna da se stekne pravo da bira mentora.

Nakon nastupa, ono koji su glasali za Jovanu dobili su pravo da kažu sta misle. Ceca jedina nije imala zamerku na njeno pevanje, dok su Marija i Đorđe istakli da mora da popravi neke greške.

-Dopala mi se devojka, dovoljan razlog da joj dam glas – rekla je Ceca.

Marija i Đole su se saglasili da Jovana ima još puno da radi, ali su naglasili da je prva pesma bila mnogo bolja do druge.

-Dopala mi se prva pesma, druga je bila borbena, mogla sam da vidim kako se tuče sa pesmom. Ima tu svašta da se ispravi, divljnina ima smisla samo ako si pretačna, ako nisi pretačna, onda si luda, bila si dobra – rekla je Marija, dok je Đorđe dodao:

-Divljina je u ovom slučaju glavna tvoja odlika i mislim da ćeš na tome uzimati jako ljude. Videti ženu koja je takav fajter je milina, ali ima tu dosta da se poradi. Mislim da ćeš daleko dogurati.

Jovana je za mentora odabrala Mariju Šerifović, pa će njih dve sarađivati u nastavku takmičenja.

U 18. sezoni „Zvezda Granda“ očekujte neočekivano jer je Saša Popović osmislio nova pravila za najgledanije muzičko takmičenje.

Umesto njega u produkcijskoj stolici našao se Voja Nedeljković koji će privremeno menjati kreativnog direktora „Granda“, dok će Milan Mitrović i Ana Sević voditi šou.

Nova sezona donosi i stroga pravila, te po prvi put žiri neće moći da se dogovara oko glasanja za kandidata.

-Ove godine promenjena su pravila. Žiri u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate koji nastupaju i pevaju. Takođe je bitno da paravani postoje između njih. Bilo je komentara i kritika kao ‘Jao, oni gledaju kako ko glasa- objasnio je Voja, a izmene u takmičenju i scenografiji iznenadile su i žiri.

-Nešto ovde jako pišti, zuji, pa da vide šta je, da neko ne ostane bez noge-požalila se Marija Šerifović.

Viki Miljković i Snežana Đurišić su zaratile već u prvoj emisiji, a sve zbog komentara da Viki ne razume šta narodu nije jasno.

–Pričaj ti svoje, ne brini šta drugi pričaju– odbrusila je Snežana, dok je Marija sve vreme govorila da joj se ništa ne dopada kod jednog od takmičara.

-Ovo je takav sklad nesklada. Ovo je zlostavljanje. Je l’ ti misliš da pevaš bolje od Šabana?-pitala je Marija jednog kandidata, a zatim zavapila i zatražila da se Saša Popović hitno uključi.

–Vojo, zovi Saleta na ‘Zoom’ i kaži mu da trpim probleme ovde i da će biti eskalacije– poručila je iznervirano pevačica.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Andrija Vorteks, Zoran Petrović, Edin Abadžija, Melisa Alihodžić, Martin Osmanović, Sergej Tadić, Arnel Jodić, Jovana Raičević i Anđela Simonović.

You might also like