Melisa Alihodžić – Slike mog života i Džabe care (28. 09.)

Melisa Alihodžić – Slike mog života i Džabe care (28. 09.)

Melisa Alihodžić iz Goražda, posle nekoliko godina,ponovo je stala na Grandovu scenu kako bi pokazala svoj talenat i uprkos teškom repertoaru osvojila je maksimaln broj glasova.

Melisa je izvela numere „Slike mog života“ i „Džabe care“ u kojima je pokazala da kandidat čiji glas zaslužuju da čuju široke narodne mase.

Iako je predstavnik drugog žanra, Đorđe David ostao je pod velikim utiskom nakon njenog nastupa.

– Od samog starta se čuje da ti umeš, da ti znaš, ali meni je ovo milina– rekao je roker, na šta se nadovezala Viki.

– Jako dobar narodnjak, kvalitetan vokal, lepo izgledaš i i sve mi se dopalo kod tebe. Opravdavaš ovo što piše iza tebe.

Pohvale nisu izostale ni od ostalih članova žirija.

– Ona je u prvom krugu pokazala tačno sve na čemu treba da se radi. Divan odabir pesama, i plesala si, odličan kandidat- tvrdio je Mili, a Ceca je dodala da je čista desetka.

Kao bivši mentor svoj sud je dala i Marija.

– Čuje se napredak i to je po prirodi bilo normlano da dođe. Malkice neuhranjeno, ali veliki potencijal i odaberi pravog mentora koji će striktno time da se bavi.

Poseban utisak, Melisa je ostavila na Snežanu Đurišić.

– Kupila si me prvom pesmom i mislim da sam veliki obožavalac te pesme i tu se vidi da sa tobom može da se radi. Želim ti sreću koga god da odabereš– rekla je Sneža, dok je Bosanac kratko izjavio da se u Bosni najbolje peva.

Melisa je presudila da želi u tim kod Dragana Stojkovića Bosanca koji je sa osmehom primio ovu vest.

U 18. sezoni „Zvezda Granda“ očekujte neočekivano jer je Saša Popović osmislio nova pravila za najgledanije muzičko takmičenje.

Umesto njega u produkcijskoj stolici našao se Voja Nedeljković koji će privremeno menjati kreativnog direktora „Granda“, dok će Milan Mitrović i Ana Sević voditi šou.

Nova sezona donosi i stroga pravila, te po prvi put žiri neće moći da se dogovara oko glasanja za kandidata.

-Ove godine promenjena su pravila. Žiri u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate koji nastupaju i pevaju. Takođe je bitno da paravani postoje između njih. Bilo je komentara i kritika kao ‘Jao, oni gledaju kako ko glasa- objasnio je Voja, a izmene u takmičenju i scenografiji iznenadile su i žiri.

-Nešto ovde jako pišti, zuji, pa da vide šta je, da neko ne ostane bez noge-požalila se Marija Šerifović.

Viki Miljković i Snežana Đurišić su zaratile već u prvoj emisiji, a sve zbog komentara da Viki ne razume šta narodu nije jasno.

–Pričaj ti svoje, ne brini šta drugi pričaju– odbrusila je Snežana, dok je Marija sve vreme govorila da joj se ništa ne dopada kod jednog od takmičara.

-Ovo je takav sklad nesklada. Ovo je zlostavljanje. Je l’ ti misliš da pevaš bolje od Šabana?-pitala je Marija jednog kandidata, a zatim zavapila i zatražila da se Saša Popović hitno uključi.

–Vojo, zovi Saleta na ‘Zoom’ i kaži mu da trpim probleme ovde i da će biti eskalacije– poručila je iznervirano pevačica.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Andrija Vorteks, Zoran Petrović, Edin Abadžija, Melisa Alihodžić, Martin Osmanović, Sergej Tadić, Arnel Jodić, Jovana Raičević i Anđela Simonović.

You might also like