ZVEZDE GRANDA 2024 – 05. 10. – cela 2. emisija

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

18 talentovanih pevača tu su da ostvare svoj najveći san, a ekipa Granda ekskluzivno vam otkriva kome je Saša Popović pružio šansu da okuša svoju sreću u prestižnom takmičenju.

Mila Cicvarić je rođena 19.03.2004. godine i dolazi iz Šapca. Za sebe kaže da je iskrena i duhovita, ali i samokritična.

Omiljena pevačica joj je Ceca Ražnatović. Bavi se pevanjem tri godine, vredna je i ambiciozna i veruje da će uspeti u pevanju.

Ahmed Karić rođen je 31.03.2003. godine u Zenici. Završio je ekonomsku školu, za sebe kaže da je uporan i vredan, ali i jako tvrdoglav.

Omiljeni pevač mu je Šaban Šaulić. Poslednje dve godine živi u Štutgartu i tamo se isključivo bavi pevanjem.

Jelena Radlovački 25.11.1994. godine i dolazi iz Zrenjanina. Završila je za tehničara za industrijsku farmaceutsku tehnologiju.

Za sebe kaže da je snalažljiva i ambiciozna. Bavi se pevanjem 10 godina, a omiljena pevačica joj je Lepa Brena.

Dimitrije Spasojević rođen je 01.01.2004. godine u Beogradu. Student je Pravnog fakulteta u Beogradu, voli da trenira.

Uporan je i želi da napreduje, muzički uzor mu je Toše Proeski.

Lejla Halilović ima 17 godina, rođena je 25.05.2007. godine u Zvorniku. Ide u srednju frizerku školu u Tuzli. Za sebe kaže da je snalažljiva i tvrdoglava.

Muzički uzor joj je Šemsa Suljaković. Voli muziku i time bi želela da se bavi.

Luka Lukić rođen je 13.09.2005. godine i dolazi iz Podgorice. Ide u srednju muzičku školu, a pored pevanja voli plivanje, biciklizam i fudbal.

Uvek je veseo i pozitivan. Omiljeni pevači su mu Šaban Šaulić i Marinko Rokvić. Svira violinu, harmoniku i klavir.

Iva Jokanović rođena je 05.03.2006. godine u Beogradu. Završava srednju muzičku školu, pored pevanja voli da kuva i da glumi.

Mane su joj što je živčana i tvrdoglava, ali je brižna i snalažljiva. Omiljena pevačica joj je Ceca Ražnatović. Učestvovala je na mnogo takmičenja u pevanju etno muzike i je republičkog i međunarodnog takmičenja.

Amar Hanjalić rođen je 15.10.1996. godine i dolazi iz Sarajeva. Završio je gimnaziju, a studira ekonomiju. Hobiji su mu ples, gluma, fudbal, tenis, planinarenje i biciklizam.

Kaže da je hrabar, komunikativan i odlučan. Čitava porodica mu se bavi muzikom, pa je i on krenuo njihovim stopama. Omiljeni pevači su mu Dino Merlin, Saša Kovačević, Željko Joksimović i Adil.

rođena je 02.07.2002. godine i dolazi iz Pančeva. Završila je srednju medicinsku školu, a iz hobija se bavi pevanjem, glumom i plesom.

Kaže da je uporna, uspešna i ambiciozna. Omiljena pevačica joj je Marija Šerifović. Bavi se modelingom.

Nenad Vitorović rođen je 21.05.1998. godine i dolazi sa Kosova i Metohije. Završio je saobraćajnu školu, voli da kuva. Kaže da je emotivan, ambiciozan i velikodušan. Omiljeni pevači su mu Dino Merlin i Saša Matić, a pevanjem se bavi 6 godina.

Lidija Muratović dolazi iz Šapca i ima 24 godine, rođena je 13.09.2000. godine. Muzikom se bavi iz hobija, a omiljene pevačice su joj Aleksandra Prijović i Ceca Ražnatović.

Završila je visoku poljoprivrednu školu. Za sebe kaže da je organizovana, istrajna i odlučna.

Andrej Aceski dolazi iz Skoplja i rođen je 13.03.1998. godine. Završio je srednju muzičku školu, voli vožnje motorima. Pevanjem se bavi iz hobija.

Armin Šabić rođen je 15.03.1992. godine i dolazi iz Visokog. Završio je školu za građevinskog tehničara, kaže da je odgovoran i uporan. Po drugi put je u takmičenju „Zvezde Granda“, muzički uzor mu je Šaban Šaulić.

Nikolina Ribić je rođena 19.12.2000. godine i dolazi iz Banja Luke. Završila je za poslovnog pravnog tehničara, a iz hobija trenira borilačke veštine.

Bavi se pevanjem 5 godina, kaže da je uvek pozitivna, ali i brzopleta. Muzički uzori su joj Ceca, Brena i Stoja.

Tomislav Brkić dolazi iz Čapljina i rođen je 01.11.2002. godine. Fudbalom se bavi iz hobija, Za sebe kaže da je uporan i staložen.

Omiljeni pevač mu je Saša Matić. Bavi se muzikom 4 godine, nastupa često u kafićima i restoranima. U svet muzike je ušao sa samo 5 godina.

Lidija Graovac dolazi iz Beograda i rođena je 24.05.1998. godine. Završila je školu za frizera, a pevanjem se bavi iz hobija. Za sebe kaže da je ambiciozna, uporna i uspešna, ali isto tako tvrdoglava. Muzički uzori su joj Marija i Mili.

Vasilije Ljubomirović rođen je 06.05.2002. godine u Čačku. Završio je srednju ekonomsku školu, a košarkom se bavi iz hobija. Za sebe kaže da je iskren, odlučan i tvrdoglav. Muzički uzor mu je Šaban Šaulić.

Ognjen Rutić rođen je 10.08.2005. godine i dolazi iz Kruševca. Studira Pravni fakultet, fudbalom se bavi iz hobija. Za sebe kaže da je hrabar i ambiciozan. Muzički uzor mu je njegov otac Vladimir Rutić.

– U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radulovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

ZVEZDE GRANDA 2024 / 2025 – 05. 10. – emisija 2 – cela emisija

You might also like