Veljko Strezovski – Gospodska ulica i Malo je (19. 10.)

Veljko Strezovski je rođen 10. maja 2001. godine u Tetovu, u Severnoj Makedoniji. Kada je imao samo tri godine, zajedno s porodicom se preselio u Beograd, gde živi i danas Trenutno je dvadesettrogodišnji student na Univerzitetu Singidunum.

Kao osoba, Veljko se opisuje kao uporan i istrajan, uvek spreman da ide do kraja kako bi ostvario svoje ciljeve. Međutim, brzopletost mu ponekad može biti prepreka, posebno u situacijama koje zahtevaju promišljenost i strpljenje. Odluka da se prijavi na „Zvezde Granda“ nastala je je iz njegove želje da se suoči sa ozbiljnim izazovom i cilja na velike stvari.

Scena “Zvezda Granda“ iznedrila je veliki broj popularnih pevača, a u nameri da bude jedan od njih, Veljko Strezovski (23)predstavio se žiriju i gledaocima kraj malih ekrana u novoj emisiji.

Boris Režak “Gospodska ulica“ i “Malo je“ Aca Pejovića bile su njegov izbor, ali očigledno ne pravi.

Kume ni ovoga puta nisu uspele da nađu zajednički jezik, te je Ceca već na prvoj pesmi dala glas, dok se Viki opredelila za panik.

-Pričaćemo ti i ja posle na pauzi– pripretila je Ceca Violeti.

-Meni je krivo, bude mi muka kad dam panik pa posle treba da pogledam kandidata u oči- nadovela se ona u šta joj kolege nisu baš poverovale.

Ceca je Veljku poželela sreću u baražu uz reči da se nada da će momak ipak završiti u njenom timu.

-Mislim da bih mogla da napravim nešto s njim- rekla je pa dodala:

-Mnogo je mekano, moraš atak da napraviš. A imaš i lepo ime– aludirajući na svog sina Veljka.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like