Tomislav Brkić – (05. 10.)

Tomislav Brkić dolazi iz Čapljina i rođen je 01.11.2002. godine. Fudbalom se bavi iz hobija, Za sebe kaže da je uporan i staložen.

Omiljeni pevač mu je Saša Matić. Bavi se muzikom 4 godine, nastupa često u kafićima i restoranima. U svet muzike je ušao sa samo 5 godina.

Tomislav Brkić (21) iz Čapljina večeras je prvi put zakoračio na scenu „Zvezda Granda„, ali nažalost, nije imao mnogo sreće.

Iako je bio uzbuđen zbog prilike da se predstavi pred stručnim žirijem i milionskim auditorijumom krajni rezultat ga je demoralisao.

Naime, Tomislav je dobio čak pet panik tastera, ali je dobio mogućnost da se bori u baražu za opstanak u takmičenju.

Tomislav je bio vidno razočaran, a Snežana Đurišić je odmah takmičaru dala savet za borbu u baražu.

-Pevaj u baražu, nemoj da se šunjaš po pesmi. Pevaš punim glasom i onda melodijska završnica, tu padneš – rekla je ona.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like