Sofija Đekić i Nataša Vukajlović – (03. 02.)

i – (03. 02.)

Ceca je prva prokomentarisala ovaj duel, i dala prednost Sofiji koja je dobila pet glasova.

–Kandidatkinja pod brojem jedan je bila na visini zadatka. Lutko bila si odlična, što se mene tiče. Za drugu kandidatkinju mogu da kažem da nije bila baš dobra…Prva pesma ne valja… Nije valjalo, falširala sim bila si visoka u refrenima. Izvukla si se malo u drugoj pesmi… Dala sam ti glas podrške da se izvučeš, da grizeš i da se malo više potrudiš! Koncentriši se – poručila je Svetlana.

Dragan Stojković Bosanac je smatrao da je glasnje sasvim realno, a onda je bez dlake na jeziku dao svoj sud o kandidatkinjama koje ga nisu oduševile.

– Glasali smo kako treba! Sofija, imala si izuzetno nespremu kandidatkinju pored tebe, a moglo bi i o tebi da se polemiše. Što se tiče Nataše, da sam bio na tvom mestu dušo, ja ne bih ni dolazio. Neću da polemišem imao bih puno toga da kažem šta ne valja, ali zaista ne mogu! Mili ne mogu i tebe da edukujem – poručio je Bosanac koji je zamolio Popovića da nači Milija da nauči da čuje i da sluša.

Mili je svim silama pokušavao da odbrani svoju kandidatkinju, a Bosancu je poručio da ne može da ga savetuje:

– Nemaš argumente i nemaš šta da kažeš! Zato si prešao na drugu kandidatkinju! Pesmu je otpevala savršeno! Nisam siguran da mene bilo čemu možeš da naučiš, a ja odlično čujem! Moje znanje je mnogo veće od tvog i moji rezultati us veći od tvoji– bunio se Mili.

Snežana se nadovezala kako je Đekićevoj nedostajalo iskustvo i godine za repertoar koji je izvodila, ali da svom snagom podržava trud mladih ljudi. Ipak odbrusila je Miliju kako on ne može bolje od nje, Bosanca i Bekute da zna repertoar na kome su oni izgradili karijere, a sa nenim mišljenjem složila se Ana.

Na kraju, Đorđe je otkrio kako je Natašu samo jednom video na probi zbog čega nisu imali vremena da uvežbaju i da će on njega dobiti najveću kritiku, dok je Mili smatrao da je njegova kandidatkinja zaslužila šest glasova i da je Marija oštetila.

You might also like