Nina Majstorović – (19. 10.)

Nina Majstorović je rođena 27. januara 2001. godine u Bijeljini, gde je odrasla i stekla svoja prva iskustva u muzici. Nakon što je završila srednju Ekonomsku školu, nastavila je obrazovanje na Ekonomskom fakultetu, gde je trenutno apsolvent.

Iako je njen akademski put usmeren ka ekonomiji, muzika je od malih nogu bila njena najveća strast i ljubav. Muzikom se bavi od svoje pete godine i za sebe kaže da je uporna. Omiljena pevačica joj je Snežana Đurišić.

Takmčarka iz Bijeljine, Nina Majstorović, nije se proslavila u svom prvom pojavljivanju u “Zvezdama Granda“ s obzirom da je na jedvite jade dobila tri glasa.

Situacija je bila klimava do samog kraja, kada je Ceca odlučila da je podrži, dok je Bosanc dao panik taster čim se začula prva strofa druge pesme, “Ti muškarac“ Viki Miljković.

Kako je Dragan bio potpuno zbunjen takmičarkinim nastupom, Ceca ga je pecnula pred početak komentarisanja.

-Trepni dva put ako si otet Bosanac-našalila se Ražnatovićka pokušavajući da ga odobrovolji, dok je on nastavio u svom maniru.

–Veruj mi Nina, ovi koji su ti dali glas niti čuju, niti znaju niti mogu. Oni samo pokušavaju. Neiskustvo, loš manir, puno falša, to se teško popravlja. Evo zapisaću koga ćeš odbrati za mentoa da vidim kako ćeš napredovati- istakao je.

-Alal ti vera, baš si joj dao vetar u leđa. Pedagoški pravo, ubi dete na mestu, ajde molim te…- bila je razočarana Ceca koleginim izlaganjem.

-Pa ti je vodi kući onda– nadovezao se, kada mu je Ceca odbrusila:

–Pa povešću se, ja sam i dovedena ovde da ih učim, nisam namćor kao ti, evo videćemo!

Mili je sa druge strane želeo da je pohvali pa je uporedio sa Majom Berović, sa čim se i Ceca složila.

-Strašno si me podsetila na nju iz onog perioda njene pesme “Džin i limunada“ koju sam joj ja radio. Mislim da treba da razmišljaš slobodno, da vidiš u kom ćeš pravcu ići, jer i Maja je eksperimentisala. Panik je nepravedan- bio je iskren Mili.

Iako su pohvale stigle i od strane Đorđa Davida, izgleda da je Mili svojim izlaganjem “kupio“ takmičarku te je ona za mentora odabrala upravo njega.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like