Nikolina Perković i Andrijana Petrušovska – (09. 03.)

i – (09. 03.)

Direktno u naredni krug, osvoijivši 6 glasova plasirala se takmičarka iz Milijevog tima, Andrijana, dok se devojka koja brani boje tima Đorđa Davida izborila za četiri glasa.

-Obe su fantastične! Po mom mišljenju Andrijana je imala jako dobra pojavljivanja i ranije i sada, ali ovo večeras je bilo jedno od možda najboljih. Uvek izgledaš dobro, ali večeras posebno blistaš. Obe pesme si otpevala fantastično, čak da sam se ja naježila. Sve pohvale. Zaslužila si i više od ovoga. Što se Nikoline tiče, neka si se vratila u plavuše. Prva pesma je bila bomba, a druga te malo koštala. Bila si i ti jako dobra, ali je Petrušovska izdominirala večeras- konstatovala je Viki Miljković na samom startu.

Međutim, njen kolega Dragan Kojić Keba imao je drugačije mišljenje zbog čega je izrevoltirao Cecu.

-Verujte mi, mislio sam da ne dam nijedan glas. Andrijana, pesmu „Zajdi, zajdi“ možeš mnogo bolje, meni si bila nestabilna nekako mi se nije to svidelo, nije mi bilo za glas. Što se Brenine pesme tiče kupila si me sa nekim trilerima. Nikolina, drugu pesmu si preagresivno pevala, možeš ti to bolje. Ja sam morao svoje da kažem- poručio je pevač, nakon čega je Marija Šerifović nahvalila Petrušovsku.

-Ovako, ja znam kako Andrijana peva i mislim da član žirija koji dođe treba da ode na Jutjub da presluša kako je neko pevao nekada. Uz dužno poštovanje Kebi…. Savet, dajte čoveku spisak pred emisiju. Prvu pesmu si Andrijana otpevala odlično, možda nisi pevala kao Šaban Šaulić, ali ovo je bilo dobro. Andrijana je pop pevačica i ovo je bilo odlično- rekla je Mara, nakon čega je nastala rasprava oko Andrijaninog izvođenja čuvenog hita „Zajdi, zajdi“.

Ipak raspravu je prekinuo Saša Popović koji je tvrdio da je Petrušovska prelepo otpevala i da se publici u studiju to dopalo.

Pohvale za Andrijanino izviđenje stigle su i od Dragana Stojkovikća Bosanca, koji je kandidatkinjama udelio i niz saveta.

Snežana Đurišić je ovoga puta bila saglasma da je Nikolina u numeri bila preagrisvna, dok je Andrijanu nahvalila za hrabrost da odabere numeru „Zajdi, zajdi“.

-Htela sam da kažem da je Keba nagluv i da nije dobro čuo. Mnogo nas je otpevalo „Zajdi, zajdi“ i svako je to uradio na svoj način, a publika je to prihvatala. Ja sam kod tebe čula emociju i ogroman trud, uživala sam. Što se Brenine pesme tiče sve je super. Kod Nikoline mi se dopala pesma Sanje Vučić, a za drugu pesmu ti nisam zamerila, ona se peva napadački. Srećno devojke!- istakla je Ceca.

Nakon njenog komentara Keba je pokušao da se opravda, ali mu Ceca to nije dozvolila.

-Kebo nemoj da se kačiš sa Svetlanom iz jednog krucijalnog i najvažnijeg razloga. Onog trenutka kad si s njom otpevao „U snu ljubim medna usta“, tad ti je krenula karijera– tvrdio je Saša, dok je Keba istakao da je obratno.

-Čekaj Ceco, ko je kome dao priluku za duet, ja tebi ili ti meni?- pitao je pevač.

-Kebo, da ti kažem nešto. Kad Saša priča nešto ovde, mi svi klimamo glavom, tako da klimaj glavom- našalila se Svetlana.

Na samom kraju reč su dobili mentori, a Đole je otkrio da je njegova kandidatkinja Nikola bolesna.

-Ona je bolesna kao pas. Užasno sam ti zahvalan što si poginula na terenu, što bi se reklo. Petrušovska, budi ponosna na ovaj krug- poručio je roker, dok Mili nije mogao da sakrije ponos zbog uspeha svoje takmičarke.

-Jako sam ponosan na svog kandidata iz dva razloga. Jedan je to što Andrijana ide takvom brzinom od prvog dana kada se pojavila do sada, neverovatan napredak je ostvarila. Drugi razlog je to što je sama odabrala ove pesme, ja sam se tad uplašio i rekao sam joj ‘Nemoj, nisam siguran, to su teške pesme, ostavićemo ih za posle', međutim ona je rekla da to može i meni je srce puno- otkrio je Milić.

You might also like