Mirza Pandur i Vladan Manić – (24. 02.)

i – (24. 02.)

Odmah nakon duela vidno ljuta Marija Šerifović žestoko je iskritikovala Mirzu iako mu je dala glas.

-Je l' mogu ja da komentarišem dok sam nervozna? Mirza, je l' tvojim telom teče krv ili voda? Pa gde je ta krv? Stani druže, lepa boja glasa, pevaš tačno, ali ti se šetaš po toj bini, ne znaš šta ćeš sam sa sobom. Kakvo je to ponašanje? Mirza radiš ovo . Krajnje je glupo! Kako nemaš potrebu da kreneš prema ljudima, da napraviš neki žustar pokret. Uključi telo da ti bude u funkciji. Vladane, pevao si tačno, ali ovo je bilo mlako- besna je bila Mara, a sa njenim kkomentarom se usaglasila i Mirzina mentorka Snežana.

-To sam mu ja rekla Maro na probi! Pevaš kao da si najbolji i da ti niko ništa ne može- kritikovala ga je mentorka.

-Ja za tebe više ne glasam, kunem ti se! Šta si u horoskopu?- zanimalo je Mariju, a Pandur je otkrio da je Devica što je izazvalo smeh u studiju.

Međutim, Mili je objasnio da Vladan nije bio u punom sjaju večeras jer je bolestan, a žiri je istakao da se to čulo.

-Vladane, nije mi smetalo to i dao sam ti glas, ali Marija je sve u pravu. Kao što si ti Vladane pevao i gledaš samo u kameru, ali sve u svemu dobri ste i jedan i drugi. I Vladane jako važno, sledeći put zaboravi na tezge kada dolaziš u takmičenje- poručio je Keba.

Kako to često biva, i ovoga puta Bosančev komentar izazvao je haos u studiju.

-Vladane ti svaki put isto pevaš, bio zdrav ili bolestan, pa znam te već deset godina. Bilo je puno falša i nesigurnosti, kao da si želeo što pore da završiš. Mirza imaš pozdrave iz konjica od Semira mesara! – poručio je Stojković, a Saša Popović ga je odmah prekinuo:

– Je l' taj Semir platio reklamu?!

-Nije, nego je poslao biftek- našalio se Boske, a Sale je dobacio:

-Pa mi smo od tog bifteka samo kosti jeli!

Šalu na stranu, Bosanac je udelio niz komplimenata na račun Mirze, a Viki je doržala bukvicu takmičarima.

-Sve dok budete imali takav stav prema životu i poslu, tako ćete i prolaziti. Takmičićete se godina i nazad, sve dok ne promenite nešto. Vama deco život zavisi od ovoga! Kako možeš da pevaš noć pored takmičenje?- pobunila se Violeta, a Saša Popović stao je u odbranu kandidata.

-On može da peva 10 dana zaredom! Evo i on kaže da može- tvrdio je direktor.

Komentar Đorđa Davida doveo je do rasprave između njega i Mirzine mentorke Snežane, pa čak i opklade.

-Mirza ulazak u prvu pesmu je milion dolara, strava si otpevao strofu, tako rade ozbiljni profesionalci. Ali, se ne slažem za Čolinu pesmu sa Bosance, to Čola ne peva tako. Sve u svemu, ovo je tvoj najbolji krug. Vladan šećer na stejdžu, ali stalno imaš nešto- rekao je roker, a Sneža se pobunila.

–Ja sam neko ko pomno prati pevanje i karijeru Zdravka Čolića i ako poslušaš snimak on što se tiče metrike peva baš ovako- odbrusila je pevačica.

-Ajde da se kladimo u pare- odgovorio je roker, ali Sneža nije imala više komenatara.

You might also like