Melisa Zijadić i Snežana Kačar – (10. 02.)

i – (10. 02.)

Naime, žiri je dao po četiri glasa takmičarkama, što je izrevoltiralo njihove mentorke Cecu Ražnatović i Viki Miljković koje su njihovu odluku smatrale skandaloznom, apre nego što im je dao reč, Saša Popović želeo je da čuje žiri.

– Snežo, ja moram da budem iskrena, drži se. Ovo je , nikako da proprevaš, nikako da ono što si naumila izađe, sve na pola. Super se ponašaš na sceni, lepa si, super se središ, ali aparat, nešto sa aparatom ne ide. Melisa, uvek sam te hvalila, ali sada si malo ispod svog standarda, kao neka duga pesma koja nikako da se desi. Jedan apel za tebe, molim te izgledaj kao devojčica od 18 godina, izgledaš kao dama od 44– obrazložila je Marija sa kojom se u potpunosti složio Bosanac.

I ostali članovi žirija delili su mišljenje kako je Melisa intonativno tačnija, ali da joj fali energija, dok je Snežana scenski bolja, ali da još uvek nije pokazala svoj pevački maksimum.

– Melisa, tvoja tačnost se ne dovodi u pitanje, ali ja više volim da neko peva falš nego mrtvo. Ti imaš glas i tačnost, ali sve je ravno takvav ti je izraz i ponašanje i to je neoprostivo. Snežana tvoj najveći problem je što tvoj paket obećava puno, ali nikako da pukne i da se ostvari i čim budeš to uradila ti si favorit– dodao je Mili.

Saša Popović nije mogao da dočeka komentare mentorki koje nisu bile zadovoljne glasovima.

– Od mojih kandidata oni očekuju perfekciju, a kada su njihovi u pitanju gleda se kroz prste. Kako da propeva kada imamo dva dana fore. Snežana je imala fantastičan repertoar, a ova druga je imala trilere ali vam se ne sviđa stajling. Nadžak babe i nadžak dede sede u tom levom delu– rekla je Viki dok je Ceca sarkastično dobacivala da su njihovi kandidati savršeni, a zatim je Popović prokomentarisao klanove u žiriju zbog čega se Ceca žestoko naljutila.

– Na šta to liči, ovo je jako ružno, bez svih šala i zezanja.Niko nema pravo da me proziva na ružan način, ja stojim imenom i prezimenom u ovom formatu i dajem glasove kako hoću. Branim se od niskih napada ovde– ustala je Ceca i vratila se na svoje mesto kada je obasnila kako ona glasa u skladu sa svojim mišljenjem i da za tri godine nije nikoga uvredila i oštetila.

Saša Popović se smejao dok se Ceca drala jer do sada nije imao priliku da izazove takvu rekaciju kod nje, a dok je pokušavala da objasni kako ne zaslužuju isti broj glasova, Snežana Kačar je briznula u plač kada je Marija izašla na scenu i donela joj vodu da se smiri.

– Naravno da nisi nikada dovoljno dobra zato što ovde samo negativno komentarišu, niko da pohvali– ljutito je rekla Ceca.

You might also like