Marija Ćirić i Adela Smajlović – (13. 01.)

i – (13. 01.)

Njihov talenat žiri je nagradio sa po pet glasova. Ipak, Aleksandar Milić Mili odlučio je da ovoga puta bude suzdržan te podršku nije pružio nijednoj takmičarki.

– Nekako sasvim slučajno, ali ispao je baš realan rezultat. Nijedna nije bila za šest glasova jer je to delovalo dosta amaterski. Ovo je realno i svakako nije mali rezultat- smatrao je Milić.

Ipak, Boske je glasao za obe takmičarke i otkrio čije izvođenje je po njegovom mišljenju bilo bolje.

-Moram da priznam da mi je Adela bila mnogo bolja i intonitivno stabilnija, naročito u drugoj pesmi koju je donela baš po mom ukusu. Kod Marije je bilo mnogo falša, tona falša, ali imaš lepu boju glasa i izborila si se tako da eto, dao sam glas kao Deda Mraz- rekao je Bosanac, dok je Mariju Šerifović zanimala da li Adela više preferira pop muziku ili narodnjake.

-Pa, pop- odgovorila je Snežina takmičarka.

-To se čuje. Pevala si na jedan lep način, ali tvoj vokal traži pop vibrato i duge note. Svakako si pevala dobro i imaš moj glas. Što se Marije tiče gledala sam sve vreme da li ćeš se polimiti u tim štiklama ili nećeš. ‘Bože samo da se ovo dete ne polomi' sam rekla dok si pevala. Videlo se da nisi bila stabilna, možda te je to omelo. Svakako nije bilo toliko loše- zaključila je Mara.

Ipak, Bekuta je tvrdila da je Marija Ćirić odabrala preteške pesme za svoje godine, ali Saša nije bio saglasan tvrdeći da numera Milice Pavlović nije preteška.

-Pa šta je trebala da peva, „Cvetak zanovetak“?- odbrusio je Saša, a potom je Bosanac zapevao Cecin prvi hit i nasmejao sve.

-Popoviću to nije laka pesma, ako ti uspeš u cugu da otpevaš „Cvetak zanovetak“, ne uzmeš glas. Tarararara- nasmejao je Stojković, a posebno Cecu.

-Ne znam tekst. Kada sam bio mali znao sam tu pesmu, ali sam je zaboravio- našalio se Sale.

Marijin problem sa visokim štiklama i nestabilnošću primetio je i Đorđe David.

-To se videlo. Postoji jedan problem, a to je disanje, ne možeš ceo refren da otpevaš i fauliraš samu sebe. Adela ima pesak u glasu i to je privlačno- istakao je roker, a na samom kraju reč su dobili i mentori.

-U nedostatku vremena za probe morali smo da promenimo neka pravila ponašanja, tako da kandidati daju predloge. Inače Adela bi volela da malo peva i narodnjake, borimo se. Ona inače ima mentora sa kojim vežba pevanje i tu je urađeno ono što nama ovde nedostaje, a to je ta dinamika. Da si obukla tange možda bi dobila Milijev glas. Udri i srećno u baražu. Je l' sam mu odbrusila?- rekla je Sneža.

Kako to često biva, Violetin komentar izazvao je buru reakcija.

-Zadovoljna sam ali mogla je da dobije i šest glasova. Ali ako nešto budem rekla gađaće me- kroz smeh je rekla Viki, zbg čega joj je Bekuta odbrusila.

-Ovog puta si stvarno preterala Violeta!

-Preterala je i sa dekolteom- našalio se Popović.

-Viki ima pravo da obuče šta hoće! Ima karijeru od 30 godina i može da nosi šta hoće!- odbranila je Ana koleginicu.

You might also like