Magdalena Mladenović – Zagrli i Reka (19. 10.)

Magdalena Mladenović je rođena 5. maja 2000. godine u Raškoj, gde je provela detinjstvo i razvila brojne talente i interesovanja. Trenutno studira na Visokoj strukovnoj medicinskoj školi i radi kao medicinska sestra. Međutim, pevanje je jedan od njenih glavnih hobija i nešto što je uvek činilo srećnom.

Magdalena se ponosi svojim vrlinama, među kojima su upornost i istrajnost. Veruje da su te osobine ključne za postizanje uspeha, bilo u muzičkom, umetničkom ili profesionalnom životu. Svesna je i svojih slabosti, te navodi tvrdoglavost kao jednu od svojih mana, iako često smatra da je upravo ona pomaže da istraje u ostvarivanju svojih ciljeva. Omiljena pevačica joj je Marija Šerifović.

Magdalena Mladenović (24) iz Beograda poslednji je kandidat koji je večeras okušao sreću u “Zvezdama Granda“.

Njen izbor pao je na pesme “Zagrli“ Goce Tržan i “Reka“ grupe Tap 011, a svi članovi žirija ostali su suzdržani po pitanju glasanja.

Kada je kandidatkinja otkrila da pohađa višu medicinku školu, Marija nije izdržala da ne uleti u razgovor svojim komentarom.

-Odlično! Toga se i drži! Možeš da pevaš…- počela je priču Šerifovićka, na šta se takmičarka ubacila:

-Ali po hodnicima– našalila se Magdalena.

-Ne po hodnicima, nije bilo baš tako. U ovom trenutku nisi spremna za takmičenje, nije dovoljno. Ili kreni negde da pevaš pa se vrati. Kao da sam slušala detence od 15 godina ali ima sluha- zaključila je Marija.

Mili i Đorđe želeli su da daju kontruktivnu kritiku mladoj Magdaleni ne bi li joj pomogli da barem ima neku šansu a prođe dalje iz baraža.

–Gornje tonove atakuj– rekao je Đole, a Mili je dodao:

–Pevaj kao da si na psihijatriji!

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like