Luka Lukić – (05. 10.)

Luka Lukić rođen je 13.09.2005. godine i dolazi iz Podgorice. Ide u srednju muzičku školu, a pored pevanja voli plivanje, biciklizam i fudbal.

Uvek je veseo i pozitivan. Omiljeni pevači su mu Šaban Šaulić i Marinko Rokvić. Svira violinu, harmoniku i klavir.

Devetnaestogodišnjem Luki Lukiću iz Podgorice pošlo je za rukom da očara pojedine članove žirija i tako dobije mogućnost da dobije svog mentora sa kojim će vredno raditi.

Nakon tri godine, koliko je prošlo od kada se prvi put pojavio u „Zvezdama Granda“, Lukić je rešio da ponovo okuša sreću na Grandovoj sceni.

Nakon pevanja, podršku su mu pružili Mili, Ceca, Sneža i Ana koji su Luki pružili podršku, dok mu je Marija Šerifović dala panik.

-Nisam te pitao pre tri godine kada si bio, da li ti je Lepa Lukić nešto u rodu?– pitao ga je Voja Nedeljković na samom startu.

-Nije ništa, ali eto neki nas tako vezuju- otkrio je kandidat.

S obzirom na to da mu je Ana Bekuta prva pružila podršku, Voja Nedeljković je odmah želeo da čuje njeno mišljenje.

-Zaista zanimljivo ime i prezime, zaista obećava, ako budeš spreman za ozbiljan rad. Ima talenta i svega po malo, ali ništa nije ono za finale, što bi se reklo. Ako budemo radili, očekuj suze, krv i znoj do daske. Mislim da bih te ja dovela do finala- rekla je Ana, a isto ga je savetovala i Snežana Đurišić.

Iako je na samom početku svoje karijere, Lukić je dobio komplimente i od Milija.

-Luka je na početku ali nije amater, vidi se da sa pravim radom može da se bavi ovim poslom bez problema. Sviđa mi se tvoj scenski nastup i tvoja energija, ti možeš svašta- poručio mu je Milić, nakon čega je svoj sud dala i Marija Šerifović:

-Prvo bih pohvalila njegovo ponašanje na sceni, nekako je slobodno kao da nema treme. Nije ovo bilo toliko za panik koliko sam želela da vidim ko to tako peva. Imaš zanimljivu boju glasa, ima tu puno posla, ali srećno.

Zbog Marijinog komentara Mili se našalio i nasmejao kolege.

-Ja sam rekao Mariji da dečko izgleda top i ona je dala panik da bi te videla- kroz smeh je dobacio Mili.

Da je Luka dobar potencijal za takmičenje i čist talenat potvrdila je i Ceca Ražnatović.

-Ti si pojava i to je jako bitno za ovaj posao- rekla je pevačica nakon čega je Luka dobio priliku da bira mentora, što mu je veoma teško palo.

-Mnogo mi je teško. Biram…- rekao je takmičar, a potom blokirao zbog čega su se svi nasmejali.

Ipak, nakon nećkanja i razmišljanja izbor je pao na Snežanu Đurišić koja mu je poželela dobrodošlicu.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like