Jelena Radulovački – (05. 10.)

Jelena Radulovački 25.11.1994. godine i dolazi iz Zrenjanina. Završila je za tehničara za industrijsku farmaceutsku tehnologiju.

Za sebe kaže da je snalažljiva i ambiciozna. Bavi se pevanjem 10 godina, a omiljena pevačica joj je Lepa Brena.

Dvedsetogodišnja Jelena Radovački (29) iz Zrenjanina uspela je da pomrsi konce u žiriju „Zvezda Granda“, a pojedine članove i posvađa.

Tokom izvođenja numere Dragane Mirković nije oduševila žiri, ali se situacija promenila kada je zapevala Prijinu pesmu, koja je, što bi se reklo, ‘iščupala’ iz situacije i donela glasove.

Dva panik tastera usledila su Od Marije Šerifović i Milija, dok su joj podršku pružili Ceca, Viki, Snežana, Đorđe i Ana.

S obzirom da je napravila vrlo interesantnu situaciju među čuveno osmorkom, Voja Nedeljković je prvo želeo da čuje mišljenje članova žirija koji su joj dali panik.

-Dala sam panik jer je prva pesma bila za 18 panik tastera, a druga pesma, Prijina te je izvadila. Mada ja ne bih promenila svoj glas…. Sve pohvale za tvoju borbu što si nastavila da se boriš i guraš i kada si videla dva panika, nisi odustajala. Međutim, tvoja boja glasa je jako diskutabilna i to je nešto što se ne menja, to dobijamo po Bogu, uz neke mikrokorekcije. Ja ne bih mogla da radim sa tim i ne mislim da može da donese neki boljitak- objasnila je Marija, a potom je Mili dao svoj sud.

-Sve je bilo falš, a u Prijinoj pesmi ne znam čime ste se oduševili, progutala je neke reči. Vidim da znaš da plešeš, ali ti nisu išli ti pokreti iako si htela, blokirala si. Ovde to ne smemo da nagrađujemo, već da kažnjavamo.

Milijevo mišljenje izazvalo je pravu buru, a prva se pobunila Viki Miljković koja je tvrdila da je ovo prvi krug i da su njene kolege preoštre.

Njegov stav izrevoltirao je i Bekutu zbog čijeg komenata je došlo do svađe.

-Mili nemaš talenta da čuješ pevača, ne znaš- odbrusila mu je Bekuta, a Mili joj nije ostao dužan.

-Ko? Ja nemam talenta? Tebi sam pravio hitove, dolazila si kod mene i tebe da produciram. Dolazila si po moje savete!- odgovorio je Aleksandar, dok je Bekuta tvrdila da je ona u to vreme već bila izgrađen pevač.

-Ali ja sam tada već bila pevač, a ne takmičar „Zvezda Granda“. Jeste Mili, uradio si mi dve divne pesme- dodala je Ana, a Mili je nastavio:

-Uradio sam ja tri stotine predivnih pesama, ne možeš da kažeš da nemam talenat!

Nakon njihove rasprave, žiri je nastavio da komentariše Jelenino pevanje, a reč je dobila Ana.

-Čula sam da ima nekog nerva u tebi, ima nečega zato sam ti od srca dala glas. Mislim da si dobar kandidat- konstatovala je Bekuta, nakon čega joj je podršku pružila i Ceca.

-Dobila je manje glasova jer ima problem sa intonacijom, a to sve može da se uobliči. Treba da ti se daju adekvatne pesme uz tu tvoju boju glasa- objasnila je Svetlana.

Snežana je pokušala da smiri strasti među kolegama te je dala objektivni sud.

-Svi mi ovde jako dobro čujemo, ali svako svoje znanje upotrebaljava drugačije. Svi smo isto čuli i svi smo ovde u pravu. Treba da probaš jer imaš ono što se zove potencijal, pa ćemo videti da li će to uroditi plodom– rekla je Sneža.

S obzirom da je takmičarka rekla da se već deset godina bavi pevanjem, Bosanac je morao da se umeša.

-Ne pričajte koliko dugo se bavite pevanjem, to te je unakazilo, tih deset godina- savetovao je Stojković.

Nakon što je čula mišljenje stručnog žiririja, Jelena je odabrala mentora i to nakon nećkanja i razmišljanja.

-Biram Cecu- rekla je kandidatkinja, nakon čega joj je pevačica poželela dobrodošlicu.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like