Janko Jankov i Samed Dželo – (11. 05.)

i – (11. 05.)

Nakon nastupa, oba takmičara osvojila su šest glasova, pa je nakon akapela pevanja pobedu odneo Janko, dok će Samed ponovo pevati u baražu.

-Bili ste jako dobri, Samede ti sve bolji. Međutim, Janko je neko koga ja volim i muziku koju on izvodi jako volim. Janko ti si teška artiljerija – rekla je Viki, a odmah se nadovezala Ivana Peters:

-Oba takmičara su dobra, sada su nijanse u pitanju, super ste obojica.

Ceca je u svom komentaru istakla da oba takmičara imaju njenu podršku, dok je Đorđe priznao da se dugo premišljao nakon nastupa kome da dodeli svoj glas.

-Sa nestrpljenjem sam čekao da dvojci ne dam glas zbog prve pesme i ulaza. Međutim, kada se desila akapela na moju žalost jer prema Samedu gajim neku posebnu emociju morao sam da dam glas. Bio si ubeljiviji i zaslužio si. Broj jedan, ovakav kakav si ti, mi nemamo u takmičenju, imaš nešto gospostveno, visoko što ja volim da vidim kada je u pitanju narodna muzika. Pohvala sa ovog mesta za Tozovca, za to skidam kapu, kao na ploči – istakao je Đorđe David, a Ana Bekuta je nastavila:

-Samede, otpevao si više stilova jako tačno, dok se Janko držao svog stila. Nije izašao iz svoje zone konfora i tu je odličan. Kod mene je presudilo da za Sameda glasam i pesma broj tri gde si otpevao nadahnuto, prelepo, maestralno.

Mili ne krije da mu je Janko Jankov jedan od omiljenih učesnika ove sezone i dodaje da mu je drago što je i večeras pokazao kako se peva.

-Ja sam za Janka i Sidika rekao da ste teška artiljerija i to tako. Kako krugovi idu, jedva čekam da se pojavite. Teško da neko da ti priđe, tvojoj snazi i sugurnosti. Samed je prišao, i zasluženo je bilo šest šest – dodao je Mili.

Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić su kao mentori dali završne reči, dok nisu štedeli komplimente za svoje takmičare.

-Šta reći, a pogrešiti. Ceca i Ana su lepo rekle, ovo drugo je smućni pa prospri. Kod tebe Janko prva strofa u prvoj pesmi je bila da ideš odmah u baraž. A moj takmičar, ne znam ko te natera za ono u akapeli, ne znam gde si to čuo. Pokazao si da mi Bosanci bolje otpevamo bilo koju pesmu iz regiona, nego oni sevdalinku – kazao je Bosanac.

–Bravo momci, Janko čestitam, idemo dalje – zaključila je Snežana.

You might also like