Janko Jankov i Rijad Rahmanović – (13. 04.)

i – (13. 04.)

– Sram vas bilo– obrusila je Marija odmah nakon razultata objašnjavajući da se njihovi glasovi kose sa komentarima koje su iskazali tokom duela, kao i da kandidati nisu bili na svom maksimumu.

– Nisu vam legle pesme, bilo je teško, dosadno, neatraktivno, nezabavno meni, ali da pevali ste tačno. Bili ste bolji nekada pre– rekla je Šerifovićeva na šta je odmah odgovorila Jankova mentorka Snežana.

– Ako je nekome neki pevač dosadi to je lični problem. To je njegov put i ako ga radi dobro ne treba da ga menja, a ti ćeš to da kazniš zato što je tebi dosadilo.

Saša Popović se umešao i pokušao da objasni žiriju na primeru Šabana Šaulića i Zdarvka Čolića da je Snežana u pravu zbog čega se Marija razbesnela smatrajući da ne razumeju šta ona hoće da kaže.

– Vi ste glupi prosto ne znate koliko je jedan plus jedan – pokušavala je da objasni Marija.

Nakon polemike, Bosanac je u svom stilu dao sud o duelistima.

– Janko, bravo, nemoj više Šabana više ti ne leži koliko god da ti leži. Sada polako isplivava da je pitanje koliko možeš idržati. Odličan si pevač, ali počeo si da se ne snalaziš, počeo si da pevaš jedno te isto, okej, ja te podržavam, ali ti kažem dobronamerno inače si pevao fantatsično i zato sam ti dao glas. Rijade, bio si bolji, autentičniji, ova krug si bio na nivou– obrazložio je Stojković.

Ceca je pohvalila oba kandidata da su bili dobri i tačni, dok je Bekuta dodala da im je falila energija, a sličnog mišljenja bio je i Mili.

– Dao sam glasove jer ste fantastični, ali nisam uspeo da pronađem nešto što će mi se svideti u vašim pesmama. Kada već imate epitet takvih pevača, imate određenu odgovornost što večeras niste– smatrao je Mili.

Na kraju oglasile su se i mentorke. Viki je branila oba kandidata za koje je tvrdila da su bili odlični i da nisu zaslužili po pet glasova kao ni kritike žirija, a bukvicu je očitala i Snežana.

– Obojica ste bili odlični. Janko je na osnovu Marijinog prošlog izlaganja iazšao sa predlogom da ne peva Šabana Šaulića na koje ste svi popadali u početku i onih i podjenako dobro peva i sada ali je vama dosadilo. Pevčeš Šabana dok ne ispadneš jer ga najbolje pevaš u ovoj kombinaciji kandidata– zaključila je Đurišićka.

You might also like