Iva Jokanović – (05. 10.)

Iva Jokanović rođena je 05.03.2006. godine u Beogradu. Završava srednju muzičku školu, pored pevanja voli da kuva i da glumi.

Mane su joj što je živčana i tvrdoglava, ali je brižna i snalažljiva. Omiljena pevačica joj je Ceca Ražnatović. Učestvovala je na mnogo takmičenja u pevanju etno muzike i pobednik je republičkog i međunarodnog takmičenja.

Prvi javni nastup osamnaestogodišnje Ive Jokanović iz Beograda sigurno će biti upamćen, budući da je uspela da oduševi stručni žiri.

Iva se izborila za čak šest glasova, a samo su Ceca Ražnatović i Marija Šerifović ovog puta bile suzdržane.

Kako je otkrila pohađa muzičku školu, etno smer zbog čega je odabrala nesvakidašnje numere.

-Na tradicionalnom sam pevanju i želela sam da pokažem svoje mogućnosti sa glasom što se tiče tih etno pesama- objasnila je Iva.

S obzirom da je prvi glas dobila od Snežane Đurišić, pevačica je odmah dobila reč.

-Uvek ću nagraditi mladu osobu koja se bavi ovom muzikom. Ovo je za svako čestitanje- rekla je Snežana, nakon čega je komplimente dobila i od Đorđa Davida.

-Možda ovo nije bilo za očekivati od mene, ali u poplavi svega, jednog te isto, čak i ja odreagujem na etno. Bilo je to okej za prvi krug, kupila me je tom pesmom. Ima dosta nesklada, ali ti imaš sluha- poručio je roker.

Potencijal i talenat u Ivi su prepoznale i Viki Miljković i Ana Bekuta.

-Ono što sam ja čula, to je kultura pevanja i ja sam to nagradila. Mislim da možeš daleko da ideš u ovom takmičenju. Lepa si i zgodna, lepo si obučena- istakla je Ana.

Jokanovićeva je uspela da pduševi i Dragana Stojkovićaa Bosanca, koji joj je uputio niz lepih reči.

-Meni je ona večeras bila pravo osveženje. Je l’ ti radiš sa nekim ili vežbaš- zanimalo je Bosketa, a takmiačrka je potvrdno odgovorila.

-Dobro je profesor to sa tobom uvežbao i ovo mi se jednostavno dopalo- dodao je Stojković.

S obzirom da i dalje pohađa srednju školu, Voja Nedeljković se našalio sa takmičarkom.

-Dobićeš opravdanja, ali nemoj mnogo da izostaješ iz škole- našalio se voditelj.

Na samom kraju, Iva je odabrala Snežanu Đurišić za mentora zbog čega je pevačica bila ponosna.

-Srećna sam zbog tebe- poručila je Sneža.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like