Hasib Huskić – Kraljica trotoara i Zanela me svetla velikoga grada (12. 10.)

Hasib Huskić je rođen 26.09.2000. godine u Tuzli. Hasib je završio srednju Mašinsku školu, uspešno se zaposlio u svojoj struci i stekao je dragoceno iskustvo.

Prvi put je u takmičenju „Zvezda Granda“ i nada se da će kroz učešće da napreduje. Sebe opisuje kao nestrpljivog, a njegova najveća vrlina je skromnost. Iako je mašinstvo njegov glavni profesionalni poziv, muzika je važan deo njegovog života, a njegov omiljeni pevač i uzor je Mile Kitić, čije hitove redovno izvodi i privatno, i pred prijateljima.

Kume Ceca Ražnatović i Viki Miljković dugo u „Zvezdama Granda“ nisu imale isto mišljenje, ali ovoga puta ujedinio ih je Hasib Huskić (23) iz Gradačca.

Takmičar se u muzičkom šouu predstavio pesmama „Kraljica trotoara“ i „Zanela me svetla velikoga grada“ za koje je dobio dva glasa i to od Cece i Viki.

Niko sem njih dve nije glasao za Hasiba, a članovi žirija ostali su suzdržani i u komentarisanju.

–Dve godine se bavim pevanjem. Iskren da budem, sad imam manju tremu-priznao je Hasib čiji nastup možete da pogledate u videu.

Voja Nedeljković je konstatovao da su se kume posle dužeg vremena složilile, a Ceca je to lako i opravdala.

–Ima lepu boju, ima glaščinu, mada malo secka kad peva, ali može mnogo više- rekla je Ceca, dok je Viki priznala da se dvoumila da li da glasa.

-Nije bilo najsjajnije, ali nije bilo ni za ispadanje, niti za jedan glas- dodala je Viki.

Sedamnaest kandidata predstavilo se večeras u „Zvezama Granda“ sa željom da osvoje žiri i ostanu u borbi za ostvarenje muzičkih snova.

Prvi krug doneo je veliku šansu mladim nadama, koji su se potrudili da prebrode tremu i pokažu pred žirijem šta znaju, međutim u tom zadatku uspeli su samo najbolji.

Kandidati koji su se direktno plasirali dalje: Mate Miličević, Anđela Đurić, Ana Đuraković, Aldin Huremović, Belma Imširović, Aldin Musić, Anđela Džogović, Lana Brkić.

You might also like