Elsan Pilica i Haris Skarep – (03. 02.)

i – (03. 02.)

Popović je tražio da se pričeka sa obrazlaganjem glasova dok ne uključi štopericu, koja je bila posebno inspirativna članovima žirija.

-Upali muflona da prdne, e tako – rekao je Đorđe i poslao prvom kandidatu važnu poiruku.

-Daj nasmej se malo više na toj sceni. Al' ljubim te k'o Boga. Znaš kakav si ti baja. Građen, k'o lutka. Daj mi te zube da vidim najka mu stara, jer znam da su dobri. Majke mi, krajnje je vreme – poručio je Đorđe.

Saša Popović podržao je Đoleta.

-Pilice, daj krajnike da vidimo – bio je Popović decidan.

Kandidat je onda sve iznenadio otkrivši kojim se aktivnostima kao mlađi bavio.

-Sport kojim sam se bavio malo je prouzrokovao taj problem, a u sledećem krugu biće skroz drugačije – rekao je Elsan i potom otkrio čime se bavio:

-Trenirao sam fudbal, bio sam tajni bokser tako da bilo je svega tu.

Popović je bio zbunjen i sve je zanimalo šta to znači, što je takmičar objasnio.

-Evo rekao sam a nije trebalo da kažem na TV-u ali bilo je šta je bilo. To je iz moje mladosti – dodao je Elsan Pilica, a kako je pevao pogledajte u videu ispod:

Đole je nastavio sa obrazlaganje i poručio drugom kandidatu da mu je bliži.

-Nemoj nikad da pevaš pesme kao što je prva. Zato što mu ne stoje. Ma ti si lutko za nešto što je ili mnogo tužnije ili mnogo veselije. U pesmama gde moraš da misliš ti izgubiš – komentarisao je Đorđe izvođenje pesme Muharema Serbezovkog „Zašto nisi ostao dijete“, što je izazvalo žestoku polemiku.

Popović je naime želeo da prekine Đorđevo izlaganje, ali su ostali članovi žirija insistirali da nastavi sa komentarom što mu je ipak dozvoljeno.

-Što se mene tiče sumnjive su ove dve šestice za ovo kolo u ovoj večeri, uzevši u obzir neke druge kandidate koji su dobijali dve šestice.

Boske je prokomentarisao u svom stilu:

-Ma šta pričaš – rekao je Boske, a Aleksandar Milić Mili je odmah reagovao i „bacio žišku“.

-Kako te navuče ovaj matori prepokvarenjak, pa pogledaj kako se on smeje. Jel' moguće Đorđe da ti toliko… Ma navukao ga Bosanac, razvaljuju obojica – rekao je Mili, a Popović je ipak uključio čuveni zvučni efekat i završio Đorđevo izlaganje.

-Hoću Cecu. Bosanac, molim te, smiri se malo. I ti i Mili. Svetlana, ovo je direktno i tebe prozv'o – rekao je Popović i konačno dao reč mentorki drugog kandidata Ceci Ražnatović.

-Mene je prozvao zato što ne zna šta priča. Jel' si ti jeo bunike neke, šta je s tobom? – obratila se Ceca Đorđu koji je negirao, otkrivši da je jeo princes krofne.

Pošto je dobila reč Ceca je nastavila izrevoltirano.

-Prvo pričaš nešto što nema veze sa životom. Dečko je otpevao Muharemovu pesmu koja je fenomenalna. Emocija, sve je doneo kako treba. Ne znaš taj program i nemoj da ga komentarišeš. Ja tvoje programe na taj način ne komentarišem. Za njega je! Ja sam njegov mentor nisi ti! – nastavila je Ceca a potom se obratila Ani Bekuti.

-Bekuta, dala si mu prva glas za prvu pesmu. Obrazloži zašto – imperatvno je rekla Ceca Ani, na šta je ona objasnila o čemu se tačno radi.

-Zato što sam dugo čekala da ponovo otpeva ovu pesmu i ponovo je briljirao. Sećam se pre 7-8 godina da sam se rasplakala. Sad nisam, trudila sam se da ne plačem. Ti si Harise pevač emotivac po mnojoj meri – rekla je Bekuta i dodala da su joj oba takmičlara svojim emotivnim pevanjem razgalila dušu.

Popović je rešio da smiri strasti i obratio se Ceci.

-Đorđe je to rekao za Cecinog kandidata zato što on zna pesme Muharema Serbezovskog dok se još nije ni rodio. ‘Ajde Đole, ma lupio si ovo da nema dalje – rekao je Popović, na šta je Đorđe negodovao.

Snežana je podržala Cecino mišljenje rekavši da je drugi kandidat dobro otpevao Muharemovu pesmu, ali i da je mnogo bolje otpevao drugu numeru.

Aleksandar Milić Mili sledeći je dao svoj sud o kandidatima.

-Ma fantastični i jedan i drugi, bravo momci! Harise, ti si meni tako svež i jedva čekam dalje da napreduješ, dok Pilicu znamo i on nikad ne ide ispod svog nivoa – objasnio je Mili.

Bosanac je i u ovom večerašnjem takmičarskom duelu odlučio da podrži Đorđa.

-Možda nije bilo za šest kao što je Đorđe rekao ali ja ga podržavam jer smo najbliži ovde, komšije. Rod rođeni, Zemunci i Novobeograđani – rekao je Boske i potom uputio kritike insistirajući da se prvi takmičlar malo otvori za šta ima potencijal, a potom se obratio drugom takmičaru.

-Ova prva pesma „Zašto nisi ostao dijete“, ja ništa nisam razumeo šta si ti pevao. Ti si se tol'ko nakukao, Bože me oprosti, ko da je, ne znam šta je u pesmi bilo. Meni se to nije dopalo, imam pravo da mi se ne dopadne. Ne kritikujem te da li si pevao falš ili ne, ali ništa lepo nisam čuo sem neke tegobe – objašnjavao je Boske, a Popović ga je prekinuo pitanjem.

-Ali si mu dao glas? – rekao je Popović.

Nakon ovog nastupa i prolaska njenog kandoidata u sledeći krug Viki MIljković bila je više nego zadovoljna, zbog čega je bila kratka u izlaganju.

-Jako sam zadovoljna kako su dati glasovi i to mi se mnogo sviđa. I ako bi mogli da usvojimo da stalno bude ovakvo glasanje. Hvala mojim kolegama, bravo žiri, fantastično ste glasali. Bravo momci, i jedan i drugi kandidat – zadovoljna je bila Viki, a publika u studiju nagradila je njeno izlaganje aplauzom.

You might also like