Dragana Nikolić – (19. 10.)

Dragana Nikolić je rođena 22. marta 1997. godine u Vukovaru, gde je odrasla i završila srednju Grafičku školu.

Iako je grafički dizajn bio njen primarni izbor obrazovanja, muzika je oduvek imala posebno mesto u njenom životu. Pored pevanja, Dragana uživa i u plesu, koji joj pomaže da se izrazi i prenese emocije na drugačiji način.

Takmičenje „Zvezde Granda“ predstavlja njen prvi korak na javnoj sceni, i sa tim dolazi i velika trema koju oseća. Iako joj trema donosi određeni pritisak, ona je odlučna da se suoči s njom i pokaže publici svoj talenat. Za sebe kaže da je umiljata, uvek lepo raspoložena, a kao mane navodi radoznalost, tvdoglavost i brzopletost. Omiljene pevačice su joj Ceca Ražnatović, Stoja i Jana Todorović.

Dragana Nikolić (27) iz Zemuna nije se proslaviila na sceni “Zvezda Granda“ jer je već prilikom izvođenja prve pesme “To mi nije trebalo“ Done Ares dobila 5 panik tastera.

Samo jedan panik taster delio ju je od direktnog ispadanja, tako da će atraktivna takmičarka sreću okušati još jednom u baražu.

-Trema je učinila svoje- pravdala se Dragana.

–Devojko, ovde ništa nije bilo dobro, znaš da je postojala makar neka trunčica nečega pa i ajde. Jasno mi je da želiš da budeš pevačica, sve je to lepo. Međutim, mora nešto i da se otpeva– objasnila joj je Marija, na šta se takmičarka očigledno uvredila te je Mariji odgovorila:

-Ja već jesam pevačica i bez ovoga!

Nje odgovor nije se dopao članovima žirija, pa se na malim ekranima oglo primetiti negodovanje i prevrtanje očima.

–Sjajno, ni ne sumnjam, i neka si, super– počela je Marija izlaganje, pa dodala:

–Curo, nikakav problem nije, budi pevačica, na sreću ili na žalost postoje oni koji zaista ovaj posao ne znaju da rade a nazivaju se našim kolegama. Ovo se ne odnosi direktno na tebe, ali pošto si već skupila hrabrost da dođeš u takmičenje, nađi način sama sa sobom da prebrodiš tremu da nešto otpevaš tačno, za početak sada u baražu.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like