Dino Suljić i Rijad Rahmanović – (01. 06.) – POLUFINALE

i – (01. 09.) –

Žiri je nakon njihovih performansa prednost dao Dinu Suljiću koji se plasirao direktno u dok će Rijad još jednom pevati u baražu i pokušati da osvoji simpatije Saše Popovića.

Kako je glas Marije Šerifović presudio u korist Suljića, ona je prva dobila reč.

– Nikada nije meni nedostajalo ni istine i hrabrosti. Dino je kroz ovo takmičenje išao kao jedno sunce vedro i zaslužio je da stigne bez natpevavanja u finale. Rijade, sjajn si bori se u baražu– objasnila je Šerifovićeva.

Đorđe David žalio je što nije bilo akapele kod ovih momaka jer je po njegovom mišljenju Rijad pokazao neverovatan napredak u ovoj sezoni.

– Meni je zanimljiv ovaj par. Rijad mi od početak deluje kao gotov proizvod, a Dino je na početku– dodao je Mili, dok su Bosancu obojica bili odlični.

Snežana je čestitala Dinu za koga je smatrala da je bio tačniji, kao i da je Rahmanovića koštala intonacija maksimalnog broja glasova, a Ana se nadovezala kako natpevavanje ne bi promenilo situaciju.

Iako je čestitala Suljiću na prolasku, Viki se pobunila kako je njen kandidat oštećen.

– Dino bio si fatanastičan, Rijad je oštećen. Čula sam falšić to je i trema i želja da uđe u finale. Nije fer glasanje, trebalo je da bude natpevavanje.

Ceca nije krila sreću povodom plasamana njenog kandidata na čemu se zahvalila kolegama iz žirija.

You might also like