Dejan Dačević i Rijad Rahmanović – (09. 03.)

i – (09. 03.)

Nakon spektakularnih nastupa Dejana Dačevića i Rijada Rahmanovića desilo se nešto nesvakidašnje, a to je da se Kebin taster iznenada pokvario.

Naime, broj za koji se Keba odlučio se video, ali njemu nije zasvetleo taster, što je njega nenormalno iznerviralo, te se momentalno požalio.

-Pa daj više, upalite mi taster, osećam se glupo – rekao je on, na šta se nadovezao Saša Popović:

-Radi, radi…

-Pa, ne radi meni – odgovorio je Keba.

Đorđe David se iznervirao skoro koliko i Keba, te je ustao sa svoje stolice i pozvao Kebu da mu priđe.

-Stani, on ne razume. Dođi ovamo. Znači, na displeju piše dva, a gore si us**o lampu i ne radi lampa – rekao je iznervirano Đorđe David.

-Bravo, pa ti si Ajnštajn bre, ti nisi David – ljutito mu je odgovorio Keba.

Keba je uspeo da nasmeje Snežanu Đurišić, a ona se umešala i ohrabrila ga jednom rečenicom.

-Nemoj da brineš ništa, sve što ti nije jasno Đorđe će da ti objasni – rekla je.

Nakon dileme oko tastera, jedno je bilo sigurno, a to je da su i Dejan i Rijad bili odlični i pružili nezaboravne nastupe koji su se završili rezultatom 6:6.

Nakon toga, usledilo je akapela pevanje, međutim i tu je rezultat završen nerešenim ishodom 3:3, a onda je Popović reč dao Ceci.

-Što se mene tiče i mog ličnog utiska je da su obojica dominirala u drugim pesmama i da ste se baš tu raspevali. Prvi ste par, to je potpuno normalno, probijate led. Bili ste super – rekla je ona, a zatim je nastavio Đorđe David:

-Oba kandidata su mi zvonila jako lepo što je vrlo teško na početku sa ovakvim pesmama i ovakvim programom koji ste odabrali. Rijade, mene si digao u drugoj pesmi sa tim „Sarajevo“. Ja tu pesmu volim i nisam je čuo ne pamtim. Kandidat broj dva, mislim da si sve stabilniji i stabilniji. Ovo što si pevao je veliko iznenađenje, bravo i nastavi tako.

Keba otvoreno ističe da se nije dvoumio, ali je ponovo zbunio žiri kada je uputio brojne pohvale Rijadu, dok je glasao za Dejana.

-Nemam dvoumljenje. Rijade, meni si i prvu i drugu otpevao odlično. Zaplenila me tvoja boja glasa, sigurnost, lakoća, nadahnutost, što mi je malo manje nadahnutosti bilo kod Dejana – rekao je on.

-Kebo, za njega si glasao. Za Dejana si glasao. – ubacila se Ceca.

-Dobro, ja govorim generalno utisak – objasnio je Keba, dok su se svi u studiju ponovo smejali, a Saša Popović pogotovo.

-Ceco, moraš da sedneš pored njega molim te – rekao je Popović.

-Bolje se snašao drugi kandidat Dejan i zato sam pritisnuo broj dva. Molim vas, u buduće nemojte da me prekidate. Ceco, samo osmeh, tako je – odgovorio je Keba.

Mili je oduševljeno i ponosno pohvalio obojicu kandidata, ali jednu stvar je zamerio Rijadu.

-Ma fanatastičan početak, obojica su mi bili top. Rijade, ja bih ti samo jednu stvar rekao kao moj doživljaj. Nema veze, sad si odličan bio. Imam osećaj da kada si ušao u prvu pesmu, jako si razmišljao da ne pogrešiš, da to bude stameno. Fali mi ona tvoja lakoća, kao prethodnih sezona, kad uđeš i otvoriš se skroz i to sve teče nekako. Sve u nameri da budeš užaasno tačan. Dejane, fantastično – rekao je Milić.

Snežana Đurišić je otvoreno priznala iz kog razloga se opredelila da njen glas pripadne Dejanu Dačeviću.

-I meni ste se obojica više dopali u drugim pesmama nego u prvim. Kad je u pitanju akapela pevanje, ja bih samo kandidatu broj jedan predložila da sa manje ukrasa ovu pesmu peva. To je razlog što sam se opredelila za kandidata broj dva, mada generalno odlični ste obojica baš, čestitam.

Nakon toga, Saša Popović je neočekivano izašao na scenu sa novčićem u ruci i upitao Rijada i Dejana da li biraju pismo ili glavu, te objasnio da će tim načinom odlučiti ko će proći dalje, a ko će otići u .

Dačević je izabrao glavu, a Rijad pismo. Popović je bacio novčić i sreća je bila na Rijadovoj strani budući da je novčić kada je pao bio okrenut na pismu.

Iako su obojica bili fantastični, Rijad je prošao dalje, dok će se Dačević za svoje mesto boriti u baražu.

You might also like