Dejan Dačević i Janko Jankov – (01. 06.) – POLUFINALE

i – (01. 09.) –

Takmičar iz Bugarske nije mogao da obuzda emocije kada je ugledao rezulatat zbog čega je pustio suze i otrčao u zagrljaj svoje mentorke Snežane Đurišić.

– Čestitam Janko, zaista si zaslužio– ponosno je rekla Sneža dok se u pozadini čuo gromoglasan apalauz publike.

Iako je Janko prošao direktno u veliko , žiri je imao komplimente i za Dejana koji će pokušati iz baraža da ostvari svoje snove.

– Dejane, nikad bolji nastup, šteta što si za izabrao ovakvu pesmu, trebao si nešto lagodno, greota, glasao bih za tebe. Janko, zreo pevač i za finale odaberite ti i Sneža samo refrene koji pucaju– poručio je Bosanac.

Pohvalama se pridružio i Mili koga je Dačević fascinirao svojim nastupom.

– Dejane, tvoj napredak je neverovatan. kao da se pojavio drugi pevač, siguran i svež. U takmičarkom delu bolji od Janka– priznao je Mili.

Kod Cece i Ane Bekute presudilo je Jakovo neverovatno pevanje u akapeli, dok je Viki istakla kako je Dejan večeras pokazao sebe u punom sjaju.

Đorđe David je iskoristio priliku da čestita Dačeviću rođendan koji je proslavio pre nekoliko dana.

– Dejane, srećan rođendan da te novčić služi u životu kao u ovom takmičenju. Janko zahvaljujem ti se na akapeli.

Ponosne mentorke nisu krile zadovoljstvo zbog duela kojim je počela večerašnja emisija.

– Na najlepši mogući način krenulo polufinale. Momci fantastični, Janko biti stranac u drugoj državi…Mada postao si naš čestitam. Dejane bio si u pravom trenutku najbolji i ja ti na tome čestitam , bravo momci- zaključila je Marija.

– Podjednako dobro obojica. Srećna sam zbog Janka koji je sve vreme bio marljiv i vredan što je prvi finalista– dodala je Snežana.

You might also like