Belma Imširović – Srce je moje kamen i Požuri ljubavi (12. 10.)

Belma Imširović je rođena 18.12. 2002. godine u Tuzli, živi u Srebreniku. Završava Medicinski fakultet, ali više bi volela da uspe u svetu muzike i aktivno se bavi pevanjem već sedam godina. Iako se često suočava sa svojom tvrdoglavošću, njena upornost i odgovornost omogućavaju joj da se bori za svoje snove. Omiljena pevačica joj je Šemsa Suljaković.

Belma Imširović (21) iz Srebrenika je sa samo 8 godina učestvovala u šouu „Neki novi klinci“, a sad se pojavila i oduševila sve i u „Zvezdama Granda“.

Njeno pojavljivanje obradovalo je Milana Mitrovića i Anu Sević koji su vodili Grandov šou kada je učestvovala.

Belma se u „Zvezdama Granda predstavila pesmama „Srce je moje kamen“ i „Požuri ljubavi“, a njen maestralni nastup zbog kog je dobila 7 „da“ pogledajte u videu.

Voditeljka nije mogla a da Belmi na čestita na sjajnom predstavljanju žiriju „Zvezda Granda“.

–Moram da te poljubim, mi se znamo iz takmičenja „Neki novi klinci“. Dobila si sedam „da“, to je razlog da slaviš- poručila je Ana, dok je Voja Nedeljković otkrio da se prvi put u Grandu pojavila još u osnovnoj školi.

Voja je pitao čime se sada bavi, a takmičarka odgovorila da studira na Medicinskom fakultetu.

–Bićeš lekarka koja peva- konstatovao je Voja.

Žiri je već na prve taktove Belminih pesama glasao, a kako su istakli, sa velikim razlogom.

–Odmah sam osetila kako će to da zvuči. Bravo, devojčiče- rekla je Ceca, dok je Mili dodao da je takmičarka na pravom putu da pesmom leči ljude.

-Ovo je moje prvo da. Devojka je ozbiljan potencijal, temelj je dosta zdrav – prokomentarisala je Marija, a slično mišljenje imala je i Viki.

–Jako mi se dopadaš. Izgledaš fenomenalno, prelepa si i mislim da možeš daleko da doguraš. Volela bih da ti budem mentor – rekla je Viki, a Đorđe dodao da je u pravo vreme na pravom mestu.

Belma Imširović imala je priliku da odabere mentora, a nakon kraćeg razmišljanja odlučila je da to bude Marija Šerifović.

Sedamnaest kandidata predstavilo se večeras u „Zvezama Granda“ sa željom da osvoje žiri i ostanu u borbi za ostvarenje muzičkih snova.

Prvi krug doneo je veliku šansu mladim nadama, koji su se potrudili da prebrode tremu i pokažu pred žirijem šta znaju, međutim u tom zadatku uspeli su samo najbolji.

Kandidati koji su se direktno plasirali dalje: Mate Miličević, Anđela Đurić, Ana Đuraković, Aldin Huremović, Belma Imširović, Aldin Musić, Anđela Džogović, Lana Brkić.

You might also like